Sindicaliştii BCR au renunţat la grevă

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 14 ianuarie 2009

Sindicaliştii de la BCR au revocat hotărârea de a porni, miercuri, greva, salariaţii respectând programul normal, dar solicită în continuare conducerii băncii clarificări legate de oferta finală, a spus preşedintele Federaţiei Sindicatelor Independente din BCR, Ciprian Ionescu, citat de NewsInConducerea BCR a hotărât luni seară, în urma unei noi întâlniri cu reprezentanţii sindicali, să elaboreze şi să înainteze o ofertă finală - a şaptea - către Federaţia Sindicatelor Independente din BCR, în condiţiile în care sindicaliştii îşi anunţaseră intenţia de a declanşa greva.

"Decizia conducerii băncii este urmarea unei reevaluări responsabile şi mature a tuturor consecinţelor unei greve pentru bancă şi pentru salariaţi, precum şi a efectelor negative asupra clienţilor BCR", se mai precizează în comunicatul publicat, ieri, de bancă.

"Noua ofertă îndeplineşte aproape toate obiectivele sindicale şi include o potenţială remunerare suplimentară a salariaţilor, în funcţie de îndeplinirea unui criteriu de performanţă bine definit", conform BCR.

Conducerea BCR subliniază că doreşte, prin noua ofertă, "ca greva să poată fi prevenită".

Federaţia Sindicatelor Independente din BCR a anunţat, luni, managementul BCR, că a cerut membrilor săi să declanşeze greva generală, pe termen nelimitat, începând de miercuri, 14 ianuarie, ora 9:00, pe fondul nemulţumirilor legate de salarii.

Decizia FSI a survenit în contextul în care contractul colectiv de muncă a expirat la sfârşitul anului trecut. La jumătatea lunii august 2008, angajaţii Băncii Comerciale Române (BCR) s-au aflat, pentru trei zile, în grevă japoneză.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cred ca angajatii BCR ar trebui sa uite de greva.Au salarii bune,sa nu uite ce facilitati au avut,cind au luat credite fara dobinda,etc.

    Important e sa aibe un loc de munca daca se poate.Daca nu, sa lase locul la altii.Ei nu vad ce se intimpla in lumea asta? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb