Sistemul de diagnostic al cancerului OnCompass, disponibil şi în România

B.D.
Companii #Sănătate / 24 februarie 2014

Sistemul Oncompass, care permite identificarea mutaţiilor genetice care determină apariţia şi dezvoltarea cancerului a fost lansat şi în ţara noastră, conform unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Sistemul de diagnostic molecular investighează 58 de gene, dintr-un total de 138 de gene, detectabile la ora actuală. Diagnosticul provenit în urma acestor analize este folosit într-un sistem informaţional care ajută la stabilirea opţiunilor terapeutice pentru fiecare pacient în parte.

"Medicii oncologi pot recomanda pacienţilor afectaţi de cancer peste 30 medicamente, iar cu ajutorul OnCompass vor putea integra diagnosticul molecular în tratamentul individualizat pentru fiecare pacient", susţin reprezentanţii companiei KPS Diagnostics Co.

OnCompass a fost lansat în cadrul unei Expert Meeting ţinute în Capitală, unde dr. Istvan Petak, un specialist oncolog internaţional, a declarat că acest sistem oferă şanse reale în lupta supravieţuirii cu cancerul, dacă se alege terapia adecvată.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Sa zicem ca descopera cancerul la timp ;-dar unele tipuri de cancere sunt rezistente si multe medicamente pt cancer DISTRUG FICATUL+ PANCREASUL;-tot medicina REGENERATIVA e m BUNA;-Cei de la Universitatea din Pensylvenia au reusit sa reprogrameze celule ale sistemului imunitar ca sa recunoasca si sa distruga celulele canceroase-cand va deveni ac. metoda accesibila si in tzara noastra SPAGARILOR de la Institul Oncologic?!

    Nu diagnosticul ci TRATAMENTUL e Problema;-multe medicamente sunt agresive cu organismul si Blande cu cancerul -E nevoie de un tratament -Minune precum ULEIUL Injectabil de Rechin+Vitamina C in doze mari+ GANAZEOLITH+Astragalus etc-dar in doze ff.mari!-Astea macar nu-ti nenorocesc FICATUL+PANCREASUL+RINICHII==> Chinezii+JOponezii le folosesc cu succes-la noi putini medici oncologi le recomanda-de ce oare-Ei dc ar avea cancer pe pariu ca nu ar lua medicamente cu EFECTE SECUNDARE pt ca stiu fb ce inseamna!;-Dar le prescriu din cauza MAFIEI HALATELOR ALBE din INDUSTRIA FARMACEUTICA!

    Am citit ca si unele Vaccinuri "Nevinovate" au in ele conservanti pe baze de mercur care provoaca boli psihice si intoxica organismul-provoaca AUTISMUL la copii iar altele -cum ar fi Antigripalele-au virusul Neomarat si te imbolnavesc de gripa bunica mea a patit-o==>feriti-va de Prostiile astea toxice Recomandate de niste MEDICI CORUPTI+SANTAJABILI!==>Ei isi iau banii si voi va imbolnaviti!--A se vedea isteria cu gripa PORCINA+AVIARA==>NU ziceti nimic d-le doctor CERCEL?!

    Asa este ...aveti dreptate-dar blolile se produc din cauza unui sistem imunitar slabit-cele infectioase- si trb luat pt raceli-vIt c+Acetilcisteina si terc in maxim o saptamana;-Dar pt cancer trb facuta si o detoxifiere a organismului, trb mers la un nutritionist bun, tinut un anumit regim si baute fm ceaiuri si tincturi amare deoarece Plantele Amare sunt OTRAVA pt CANCER si naturistele recomandate sunt bune dar e nevoie de Medicina Regenerativa-aia cu programarea celulelor sistemului imunitar pt. intrarea cancerului in REMISIE fara otrravirea organismului va rog d-le ministru al sanatatii ascultati-ne!

    Pana sa ne omoare Cancerul ne omoara Nesimtirea celor de la CASMB sediul GH. TITEICA care pun oamenii aiurea pe drumuri si nu-i trec in calculator si contactati telefonic nu le comunica intentionat siuatia lor spunand ca ei nu acceseaza date-atunci pt ce naiba sunt platiti-au 2 ore program cu publicul si de-abia raspund la telefon-"Noi NU ACCESAM DATA;-Stiti, eu lucrez aici!"-UNde lucreaza?!-LA CAFEA si la BARFA,va spun eu!-Sa ii dea cineva din MInister AFARA in SUTURI pe Nesimtitii astia de Birocrati HARTZOGARI care nu trec datele oamenilor in calculator din rEA_VOINTA

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb