SIVECO a obţinut Marele Trofeu la Gala ANEIR

F.A.
Comunicate de presă / 19 decembrie 2012

SIVECO Romania a primit Marele trofeu şi Diploma de merit pentru exportul de soluţii informatice de eLearning, eHealth, eCustoms în 26 de ţări, în cadrul Galei Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), informează un comunicat de presă.

Florian Ciolacu, Vicepreşedinte Vânzări Internaţionale, SIVECO Romania, a declarat: "Din 2008, am început dezvoltarea de proiecte mari pe pieţele internaţionale iar azi 30% din cifra de afaceri vine din exportul pe care îl facem în 26 de ţări, replicând expertiza obţinută în proiecte naţionale de anvergură. Avem proiecte de succes în ţările din Golful Persic, unde ne-am deschis şi o filială, în Dubai, şi unde exportăm soluţii de eLearning. De asemenea, am demarat proiecte ambiţioase în Asia Centrala şi Regiunea Caspică, în ţări din Comunitatea Statelor Independente (CIS), în ţări din nordul Africii, precum şi pentru organizaţii din structura Comisiei Europene. Peste tot oferim tehnologii inovative, produse de calitate, exportăm inteligenţă românească. Sperăm ca în următorii doi ani să ajungem cu soluţiile noastre în 50 de ţări".

Distincţiile pentru cele mai active companii în domeniul exporturilor au fost acordate de Nicolae Văcăroiu - Preşedintele Curţii de Conturi, Florin Georgescu - Viceprim ministru, Ministrul finanţelor publice, Mugur Isărescu - Guvernatorul Băncii Naţionale a Românei, Adrian Vasilescu - consilier al Guvernatorului BNR, şi Mihai Ionescu - Secretarul General al ANEIR, Co-Preşedintele Consiliului de Export al României.

"2012 a fost un an extrem de dificil şi de aceea vreau să vă aplaud pe toţi cei care aţi reuşit să aveţi rezultate pozitive. E o realizare mare. Meritaţi din plin aceste distincţii", a declarat Nicolae Văcăroiu, Preşedintele Curţii de Conturi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb