Siveco România a deschis un birou în capitala Turciei

Ziarul BURSA #Companii / 15 octombrie 2013

Siveco România a deschis un birou în Ankara, capitala Turciei, al treilea din zona Asiei, după cele din Emiratele Arabe Unite şi Kazahstan, ca urmare a intensificării activităţilor comerciale în această ţară, a anunţat producătorul de aplicaţii software. "Expansiunea internaţională a companiei, accelerată în ultimii opt ani, a condus la realizarea a peste 30% din cifra de afaceri din export de know-how, soluţiile de eLearning deţinând preponderenţa. Avem semnate deja contracte multianuale de informatizare. Din punct de vedere financiar, vizăm o creştere la 50% a ponderii exporturilor în cifra de afaceri a companiei", a declarat directorul general al Siveco România, Irina Socol, într-un comunicat.

Primul proiect important al Siveco România în Turcia a vizat informatizarea Autorităţi Naţionale Vamale, în urma încheierii unui contract în 2009.

"Siveco este prezentă în Turcia cu soluţia eCustoms implementată la Autoritatea Naţională Vamală, însă intenţionăm să demarăm noi proiecte de eGoverment prin implementarea soluţiilor de eLearning, eAgriculture, eHealth, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP). Proiectele vor fi implementate în colaborare cu parteneri locali importanţi, iar în activităţile sucursalei se vor implica atât angajaţi români, cât şi resurse locale, angajate pe baza proiectelor derulate", a declarat şeful biroului Siveco România în Turcia, Marian Murguleţ.

Siveco a fost înfiinţată în 1992 şi se numără printre cei mai importanţi integratori de sisteme IT şi dezvoltatori de aplicaţii software din România, cu peste 1.300 de angajaţi.

Acţionarii Siveco România sunt Siveco Netherlands (Oalnda), cu 42,2% din acţiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Alexandru Rădăşanu - 7,62%, Siveco România - 3,75%, Florin Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% şi Aurora Crusti - 0,14%.

Alături de cele trei birouri din Asia, compania mai deţine unul în capitala Belgiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb