"Sixt" a fost numită cea mai bună companie de închiriere autoturisme

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 21 iulie 2009

"Sixt", una dintre cele mai mari companii de tip rent-a-car din Europa, a fost desemnată cea mai bună companie de închirieri autoturisme din lume. Compania va primi premiul "2009 World"s Best Award" din partea renumitei publicaţii internaţionale de turism "Travel + Leisure". Distincţia va fi oferită astăzi, la New York.

Distincţia este considerată a fi deosebit de prestigioasă în această industrie, întrucât este acordată pe baza unor sondaje efectuate în rândul cititorilor, prin urmare bazată pe experienţele turiştilor profesionişti. Cititorii au evaluat companii internaţionale de închirieri maşini după următoarele criterii: selecţia şi disponibilitatea vehiculelor, locaţiile de închiriere a maşinilor, servicii şi valoare. Conform celor in­tervievaţi, "Sixt" oferă clienţilor săi cel mai bun pachet de servicii.

Doamna Regine Sixt, Senior Vice President Marketing and Sales, a declarat: "Ne dorim ca toţi clienţii noştri, indiferent de locaţie, să fie 100% satisfăcuţi de serviciile pe care compania noastră le oferă. Vedem acest premiu atât ca o confirmare a gradului de satisfacţie a clienţilor, dar şi ca pe un îndemn de a ne continua activitatea în acelaşi mod."

"Ne mândrim cu faptul că suntem parte din "SIXT Rent a Car", compania numărul 1 de închiriere auto în Europa. Această apartenenţă ne-a ajutat să devenim, în numai 3 ani, cea mai bună companie de profil din România, atât în termeni de calitate, cât şi ca dimensiuni ale businessului. Rezultate bune au fost înregistrate şi în primele 5 luni ale acestui an în ceea ce priveşte rezervările făcute de clienţii români pentru călătoriile în afara ţării (o creştere cu 360%, comparativ cu perioada similară a anului trecut)", a adăugat Dudy Perry, General Manager Sixt New Kopel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb