SkyTower lansează programul SkyCreatives şi devine o plaformă open source pentru tinerii artişti

G.U.
Comunicate de presă / 2 noiembrie 2020

SkyTower lansează programul SkyCreatives şi devine o plaformă open source pentru tinerii artişti

SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, lansează programul SkyCreatives, o platformă open source pentru tinerii artişti care au nevoie de o locaţie iconică pentru proiectele lor, conform unui comunicat de presă.

Acesta este un prim pas în strategia SkyTower de a sprijini şi dezvolta atât comunităţi artistice, cât şi comunităţi de afaceri.

Prin intermediul programului SkyCreatives, SkyTower va facilita accesul artiştilor precum fotografi, producători de film, arhitecţi, actori, regizori, muzicieni, dansatori etc. la etajul 37 al turnului, care oferă o panoramă de 360 de grade deasupra oraşului. Pentru proiectele selectate şi validate, SkyTower va oferi, de asemenea, acces la Esplanada de la parterul turnului, care poate fi folosită ca locaţie în aer liber pentru sesiuni foto, filmări, flash mob-uri, piese de teatru, concerte şi multe altele.

Adriana Dragoescu, CEO RPHI, compania care deţine SkyTower, a declarat: "SkyTower este de opt ani un reper pe harta mediului de afaceri din Bucureşti şi un proiect care a condus la investiţii majore şi dezvoltarea zonei de nord a capitalei. Pentru că avem o clădire iconică, dorinţa echipei noastre este să ne extindem activităţile de colaborare cu comunităţile dincolo de ce înseamnă doar business. Vrem să devenim o sursă de inspiraţie pentru tot ceea ce defineşte o comunitate şi, începând de astăzi, împreună cu publicul extern, dar şi cu sprijinul chiriaşilor noştri, dăm viaţă programului şi comunităţii SkyCreatives. Vrem să inspirăm, să devenim un reper şi în afara ţării, pentru mediul internaţional de afaceri şi turişti."

Potrivit comunicatului, solicitările pentru programul SkyCreatives vor fi trimise, începând cu 1 noiembrie, la adresa de e-mail skycreatives@skytower.ro . Accesul în clădire se va face în strictă conformitate cu normele de sănătate şi de siguranţă necesare.

În completarea acestor facilităţi, programul SkyCreatives înseamnă şi deschiderea unei colaborări permanente cu ONG-uri locale pentru utilizarea iluminatului faţadei SkyTower pentru a marca evenimente simbolice sau cauze sociale printr-un afişaj dinamic şi personalizat, notează sursa citată.

ONG-urile interesate sunt invitate să solicite utilizarea acestei facilităţi SkyTower, care poate contribui la creşterea gradului de conştientizare a cauzelor lor.

Scopul principal al programului SkyCreatives este de a inspira şi susţine comunităţile culturale şi antreprenoriale din România, precum şi cauze de responsabilitate socială. Este cu atât mai important ca mai ales în astfel de momente să ajutăm dezvoltarea de proiecte, să sprijinim finalizarea celor vechi şi să ajutăm la transmiterea mesajului.

SkyCreatives este unul dintre primele programe implementate de noua echipă de management a clădirii, anunţată recent de către dezvoltatorul RPHI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb