SkyTower lansează programul "Sky's the limit"

S.B.
Companii / 20 iulie 2023

SkyTower lansează programul "Sky's the limit"

Clădirea SkyTower lansează "Sky's the limit", un nou program public de susţinere a domeniilor creative şi sportive care până la finalul anului 2023 programul va desfăşura 3 competiţii, potrivit unui comunicat al Sky Tower remis redacţiei.

Prima competiţie din cadrul platformei SKY'S THE LIMIT s-a lansat ieri, se intitulează "SKY LED WOW" şi este un concurs de creaţie video 2D si 3D, iar finaliştii se vor premia în septembrie. Premiile din cadrul concursului sunt între 500 EUR şi 8.000 EUR.

În cadrul concursului de creaţie video SKY LED WOW, SkyTower le oferă tinerilor creativi atât oportunitatea de a se afirma şi de a câştiga premii substanţiale în bani, cât si promovarea creaţiilor premiate în pe LED Wall-ul care reprezintă elementul central al lobby-ului clădirii.

Pasionaţii de creatie video 2D si 3D se pot înscrie până pe 1 august - ora 13:00 pe adresa skysthelimit@skytower.ro pentru a primi toata documentaţia aferentă concursului. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maxim de 3 creaţii video 2D si/sau 3D de minim un minut fiecare. Materialele video trebuie predate până pe data de 22 septembrie, ora 13:00.

Concursul video "SKY LED WOW" nu impune o anumită temă, criteriul principal care trebuie luat în considerare este "FACTORUL WOW". Astfel, videoclipurile eligibile pentru premii trebuie să prezinte un impact vizual puternic pozitiv atunci când sunt redate pe LED Wall-ul din lobby-ul turnului.

Creativitatea şi inovaţia sunt două dintre valorile de bază ale SkyTower. Încă de la lansare turnul Sky Tower a adunat în jurul lui numeroşi artişti şi antreprenori din zona industriilor creative. De aceea ne-am hotărât să le oferim o noua provocare numita SKY'S THE LIMIT. Abia aşteptăm să premiem creativitatea fara limite a romanilor pasionaţi de productiile 2D şi 3D." - Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România - compania care deţine şi administrează SkyTower.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb