SkyTower semnează prelungirea contractului de închiriere cu Workspace Studio

F.D.
Companii / 28 septembrie 2022

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România

SkyTower a semnat prelungirea contractului de închiriere pentru cinci ani cu Workspace Studio - companie specializată în soluţii de design pentru birouri şi Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România. Contractul include şi extinderea la 810 metri pătraţi a spaţiului de birouri de la etajul 18 al SkyTower, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Primim fiecare prelungire a contractului de închiriere cu un mare sentiment de realizare, pentru că ne arată, în continuare, că facem o treabă bună ca dezvoltator, proprietar şi administrator. Workspace Studio este parte din călătoria şi comunitatea SkyTower de şapte ani. Cele mai recente decizii ale companiei subliniază satisfacţia echipei faţă de cele mai bune condiţii de care beneficiază la SkyTower şi de investiţiile continue ale RPHI în această clădire emblematică. Sperăm să avem Workspace Studio ca partener pentru mulţi ani de acum înainte, ne bucurăm de colaborarea pe care o avem şi suntem foarte mândri când le vizităm biroul şi showroom-ul de ultimă generaţie din SkyTower", a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România - compania care deţine şi administrează SkyTower.

Potrivit sursei citate, Workspace Studio ocupa anterior 500 de metri pătraţi la etajul 18 al SkyTower, respectiv spaţii de birouri şi un showroom dedicat clienţilor corporate şi rezidenţiali. Din 2015 până în prezent, aceasta este a doua extindere a spaţiului de birouri din clădirea SkyTower. În cei 7 ani, Workspace Studio a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de peste 100%.

În perioada de vară a anului 2022, SkyTower a semnat contracte de închiriere şi de prelungire pentru o suprafaţă totală de peste 1.200 metri pătraţi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb