SkyTower semnează un contract de închiriere pe 10 ani cu cafeneaua de specialitate CAFÉLIER

S.B.
Companii / 7 noiembrie 2022

SkyTower semnează un contract de închiriere pe 10 ani cu cafeneaua de specialitate CAFÉLIER

SkyTower a semnat un nou contract de închiriere pe 10 ani cu cafeneaua de specialitate CAFÉLIER.

Parteneriatul pe termen lung sprijină planurile de dezvoltare ale SkyTower şi o serie de investiţii realizate recent pentru reconversia şi reproiectarea spaţiilor interioare şi exterioare.

CAFÉLIER deschide trei puncte de vânzare în cadrul SkyTower: primul în holul high-tech al clădirii; unul în zona SkyHub Events Center nou inaugurată la primul etaj, iar cel de-al treilea va fi un proiect de design realizat într-un container, amplasat în exterior, chiar lângă grădina urbană recent finalizată de către SkyTower.

"Le urăm bun venit partenerilor CAFÉLIER în comunitatea noastră de afaceri. Parteneriatul nostru pentru un deceniu este o dovadă puternică a încrederii reciproce, precum şi o confirmare a eforturilor noastre de a oferi calitate, inovaţie, upgrade-uri constante şi spaţii de lucru moderne. Ne propunem să îmbunătăţim constant şi să acoperim cât mai bine nevoile chiriaşilor în legătură cu clădirea noastră emblematică, iar CAFÉLIER va fi un mare plus pentru serviciile noastre premium. Ne dorim să oferim un mediu de lucru modern şi confortabil, în care oamenii să beneficieze de cele mai noi tehnologii, să se bucure de momente de recreere de calitate şi să dorească să păşească în viitorul spaţiilor de birouri", a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România - compania care deţine şi administrează SkyTower.

Valorile de bază ale CAFÉLIER se concentrează pe a oferi clienţilor nu doar o cafea, ci o experienţă întreagă într-o ceaşcă de cafea. CAFÉLIER pune accentul pe cafea, ceea ce înseamnă atenţie la detalii pornind de la metodele de preparare a cafelei, până la conceptul de design şi acum binecunoscutele ceşti CAFÉLIER care au devenit parte a imaginii de brand. În acelaşi timp, CAFÉLIER se preocupă să aducă cele mai bune tipuri de cafea de origine, loturi selecţionate, de competiţie şi cafele experimentale ca parte a experienţei gustative. Ca o călătorie la origini, pornind de la fermier şi trecând printr-un proces specific de prăjire, cafeaua este pregătită de barişti pricepuţi.

"Am căutat un loc potrivit pentru viziunea noastră şi putem spune că a fost dragoste la prima vedere. "CAFÉLIER at Sky Tower" este primul nostru proiect situat în inima comunităţii de afaceri din Bucureşti, într-un loc care reuneşte oameni care se potrivesc cu conceptul nostru. Suntem încântaţi să prezentăm conceptul nostru de cafea de specialitate şi să creăm aşteptări ridicate, similare cu înălţimea celei mai înalte clădiri din România", a declarat Corina Serban, Managing Partner CAFÉLIER.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb