SLS Cargo îşi extinde suprafaţa închiriată în parcul logistic P3 Bucharest A1

F.D.
Companii / 2 august 2022

SLS Cargo îşi extinde suprafaţa închiriată în parcul logistic P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks ("P3") anunţă extinderea contractului de închiriere cu operatorul de transport şi logistică SLS Cargo, care adaugă încă 11.412 metri pătraţi la suprafaţa deja închiriată, în cadrul unei tranzacţii intermediate de JLL România, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, în mai puţin de doi ani de la începerea colaborării, suprafaţa închiriată de SLS Cargo în parcul logistic P3 Bucharest A1 ajunge la un total de peste 30.000 metri pătraţi.

"Colaborarea cu SLS Cargo a început în anul 2020 şi s-a dezvoltat treptat în aceşti doi ani. În ciuda climatului economic volatil, a devenit un parteneriat de încredere, prin care am încercat în permanenţă să găsim împreună soluţii pentru a răspunde atât nevoilor lor de extindere, cât şi de eficientizare a operaţiunilor. Suntem onoraţi să fim parte a viziunii şi poveştii lor de succes şi le mulţumim pentru abordarea mereu constructivă şi pentru votul de încredere pe care l-au acordat echipei P3 România şi parcului nostru de la km. 13", spune Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

Casa de expediţii SLS Cargo, în acţionariatul căreia a intrat, din 2020, FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, a crescut exponenţial în ultimii ani prin extinderea gamei de servicii şi atragerea de noi clienţi din domenii variante. Oferta integrată de servicii cuprinde transport pe toate mijloacele (rutier, feroviar, aerian şi maritim), dar şi servicii de depozitare şi manipulare. Acest lucru a creat un avantaj competitiv care le-a permis să beneficieze din plin atât de creşterea consumului şi a pieţei interne, cât şi de schimbările din lanţurile logistice pe fondul pandemiei.

Procesul de tranzacţionare a fost intermediat de JLL (Jones Lang LaSalle Services Ltd) România, companie internaţională de consultanţă imobiliară specializată în servicii imobiliare şi management de investiţii, ce vizează intermedierea în cele mai bune condiţii a tranzacţiilor dintre dezvoltatorii de parcuri logistice şi chiriaşi, agenţia ocupându-se şi de tranzacţia iniţială dintre P3 şi SLS Cargo, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb