Şoferii preferă să achite amenzile de circulaţie cu ajutorul telefonului mobil

Simona Grigorescu
Companii / 17 septembrie 2015

Deţinătorul serviciului "Plăteşte amenda" anunţă că aproximativ 20.000 de şoferi au achitat amenda de circulaţie cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicaţiei dedicate, din ultimul an, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, la un an de la lansarea serviciului "Plăteşte amenda" în cadrul aplicaţiei de mobil Auto.ro, s-au înregistrat peste 20.000 de plăţi ale amenzii de circulaţie prin card bancar direct din telefon, iar 97% dintre şoferii amendaţi au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai uşor să se încadreaze în termenul de două zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenţiei.

Valoarea maximă a amenzilor de circulaţie auto plătite a fost de 1.050 de lei, achitate la jumătate în termenul de două zile lucrătoare.

"Procesul de plată a amenzii auto din aplicaţia de mobil este simplu, rapid şi sigur: şoferii completează datele procesului verbal, aleg domiciliul fiscal, achită prin card bancar şi primesc confirmarea, respectiv dovada plăţii prin e-mail. Serviciul de plată a amenzii auto este furnizat de Libra Internet Bank în parteneriat cu aplicaţia Auto.ro. Tranzacţiile se procesează rapid şi sigur, dovada plăţii amenzii putând fi regăsită cu uşurinţă pe e-mail în caz de necesitate", se notează în comunicatul citat.

"Tehnologia ne dă posibilitatea să accedem la servicii de plată mai avansate, care să răspundă adecvat stilului de viaţă tot mai alert şi dinamic al utilizatorilor. Sistemul de plată a amenzii cu telefonul mobil s-a dovedit a fi foarte apreciat de utilizatori pentru utilitatea pe care o oferă. Vom continua sa lansăm şi alte servicii utile de plăţi în domeniul auto, ca o continuare logică a suitei de plăţi deja existente: Taxa de pod, Rovinietă, RCA, Parcare", a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb