Solidar Social se extinde în Prahova printr-un parteneriat cu Şcoala de Meserii CONCORDIA

Comunicate de presă / 25 martie 2021

Solidar Social se extinde în Prahova printr-un parteneriat cu Şcoala de Meserii CONCORDIA

Asociaţia Adi Hădean şi Organizaţia Umanitară CONCORDIA au semnat astăzi, la Ploieşti, un parteneriat pentru lansarea proiectului "Chef de excelenţă". Obiectivele celor două organizaţii sunt creşterea nivelului de profesionalizare pentru cursanţii Şcolii de Meserii CONCORDIA şi extinderea programului Solidar Social, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Suntem deja familiarizaţi cu zona de educaţie gastronomică, iar parteneriatul acesta vine natural pentru noi, ca fondatori şi organizatori anuali ai proiectului social "Şcoala de bucătari". Chefii echipei noastre vor susţine lunar, începând din martie, ateliere de formare profesională pentru cursanţii înscrişi la specializarea de bucătar din cadrul Şcolii de Meserii CONCORDIA. Punem la bătaie knowhow-ul nostru, alături de entuziasmul şi viziunea de a le oferi oaspeţilor, de fiecare dată, o adevărată experienţă culinară. Faptul că aceşti tineri ajung să fie utili şi funcţionali în comunităţile lor este cel mai valoros return pentru investiţia pe care o facem alături de CONCORDIA", a declarat Chef Adi Hădean.

Şcoala de Meserii CONCORDIA instruieşte anual 45 de tineri din medii defavorizate în patru specializări la alegere: brutar, bucătar, ospătar şi lucrător în cultura plantelor. Cursanţii beneficiază de consiliere vocaţională, sunt îndrumaţi să deprindă abilităţi care să le asigure independenţa şi stabilitatea în piaţa muncii.

În cadrul aceluiaşi parteneriat, Asociaţia Adi Hădean şi Organizaţia Umanitară CONCORDIA au decis extinderea programului "Solidar Social" la nivelul judeţului Prahova, cu un volum anual de 2400 porţii de mâncare. "Solidar Social" este un program lansat de Asociaţia Adi Hădean în aprilie 2020 şi vizează livrarea anuală a un million de porţii de mâncare către persoanele care provin din medii defavorizate şi dezvoltarea a 5 bucătării sociale care să oferer sprijin oamenlior afectaţi de sărăcie.

"Avem în grijă peste 2000 de copii şi tineri proveniţi din medii vulnerabile în judeţele Prahova şi Dâmboviţa şi ne este greu să vedem cum sărăcia şi excluziunea socială afectează familiile sărmane zi după zi, mai ales în ultimul an când aceste familii au fost primele lovite te efectele pandemiei. În acelaşi timp sunt recunoscătoare să văd că putem construi noi parteneriate strategice cu oameni valoroşi care doresc să ne ajute în misiunea noastră, aşa cum este domnul Adi Hădean" declară Diana Certan, Director Executiv al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb