SORIN CÎMPEANU: "Coaliţia susţine proiectul România educată care nu poate fi pus în aplicare fără resurse"

S.B.
Politică / 9 august 2022

"Coaliţia susţine proiectul România educată care nu poate fi pus în aplicare fără resurse"

Sorin Cîmpeanu a precizat, întrebat dacă va fi o rectificare bugetară negativă pentru Ministerul Educaţiei, că nu a primit niciun material oficial de la Ministerul de Finanţe şi ştie că toată coaliţia susţine proiectul România educată care nu poate fi pus în aplicare fără resurse, informează news.ro.

"Mai ştiu că, dacă avem acum o tăiere a bugetului Ministerului Educaţiei, va fi foarte greu să convingem noi, PNL, că la anul vom fi capabili să convingem şi să avem un plus foarte important al bugetului", a completat ministrul Educaţiei care a infirmat şi o posibilă remaniere a sa din Executiv.

"Eu am citit în presă, eu nu am primit oficial un material de la Ministerul de Finanţe. Acum, dacă cei din presă sunt mai bine informaţi decât membrii Guvernului, ce să zic? Eu ştiu că avem mâine o şedinţă de Guvern, la ora 11.00. Şi mai ştiu că toată coaliţia susţine proiectul România educată şi legile din programul România educată. Şi mai ştiu că nu e nimeni printre colegii din Guvern care să îşi imagineze că România educată poate fi pusă în aplicare fără resurse. Mai ştiu că, dacă avem acum o tăiere a bugetului Ministerului Educaţiei, va fi foarte greu să convingem noi, PNL, că la anul vom fi capabili să convingem şi să avem un plus foarte important al bugetului", a afirmat Sorin Cîmpeanu, întrebat marţi la o dezbatere despre noile legi ale Educaţiei la PNL Bucureşti, dacă va fi afectat bugetul Ministerului Educaţiei la rectificarea bugetară.

Ministrul a adăugat că cei care au scris în mass-media despre o posibilă remaniere a sa au greşit.

"Restul am văzut că sunt mult mai bine informaţi. Colegii din presă, lucru pe care îl apreciez, am văzut că sunt informaţi şi cu privire la remanierea ministrului Educaţiei. Îi dezamăgesc. Nu am ce să le fac. Aici au greşit-o pentru că interpreţii populari, în sensul de anonimi, care au surse pretins poziţionate în zona Cotroceni, aşa am citit, deci îi dezamăgesc cu privire la rectificarea bugetară şi remaniere. Aşa am destinul meu să îi dezamăgesc pe unii. Satisfac aşteptările altora care sunt prezenţi aici", a mai afirmat Cîmpeanu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Si daca va dau dalariu 5000 euro,tot analfabeti functionali pe banda scoateri iar spertarii de profesori vor continua meditatiile cu cate 5-10 musterii ,la materii pe care f mult nu va folosi in viata reala,materie bagata sa manance si gura lor niste caviar de la f multi fraieri carora le da fumuri de dastepti cu zese pe linie!

    Ministru slab. Concureaza cu Abramburica pentru ultima poziție. Totuși Iohannis vrea o " Românie educată " PNL va sprijini această lege dezastru în Parlament iar PSD ca să nu tulbure apele va vota legea ! Trist este că Iohannis, deși profesor și fost inspector general habar n-are de problemele învățământului, gândește, că și Andronescu în termenii idealizati ai învățământului comunist!

    Esti un ministru catastrofal. Submediocru profesional si uman. Protectorul plagiatorilor, traseist politic fara coloana vertebrala, limitat si lipsit de viziune si solutii. Zero barat si cah.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb