SORIN CÎMPEANU: "Lotul României a obţinut patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică"

S.B.
Miscellanea / 15 august 2022

"Lotul României a obţinut patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică"

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că lotul României a obţinut patru medalii, locul al doilea în Europa şi locul 8 în lume la Olimpiada Internaţională de Informatică, desfăşurată în Indonezia, informează news.ro.

"Un rezultat excepţional care urcă România pe locul al doilea «all times» în Hall of Fame-ul Olimpiadei Internaţionale de Informatică, cu 123 de medalii", a subliniat el.

"Un rezultat excepţional care urcă România pe locul al doilea «all times» în Hall of Fame-ul Olimpiadei Internaţionale de Informatică, cu 123 de medalii", a scris Sorin Cîmpeanu, duminică seară, pe Facebook.

El a prezentat rezultatele obţinute de lotul olimpic de informatică: Alexandru Luchianov (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) - medalie de aur, Luca Perju-Verzotti (Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti) - medalie de argint, Alexandru-Raul Todoran (Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" din Orăştie) - medalie de argint, Andrei-Robert Ion - medalie de bronz (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), locul al doilea în istoria Olimpiadei Internaţionale de Informatică în clasamentul pe medalii şi locul al doilea în Europa şi locul 8 în lume la ediţia curentă.

Cîmpeanu a menţionat că s-a întâlnit cu aceşti elevi, în urmă cu trei săptămâni, în aeroport, la întoarcerea de la #CEOI2022, unde au câştigat 4 medalii + locul I pe echipe.

"Acum, la Olimpiada Internaţională de Informatică (ediţia 2022 - Indonezia), în aceeaşi formulă, dar coordonaţi şi însoţiţi de prof. Marius Nicoli (Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti") - Team Leader şi Andrei-Costin Constantinescu (ETH - Zurich, fost medaliat olimpic), au reuşit să strălucească din nou: 4 medalii, locul al doilea în Europa şi locul 8 în lume (din 90 de ţări participante). Se cuvin mulţumiri tuturor celor care, de-a lungul anilor, au făcut posibilă o astfel de performanţă: elevi, profesori, părinţi! Este un efort structurat, conjugat, centrat şi orientat către excelenţă, un efort încununat de succes (...) Cred într-o Românie Educată in care toţi copiii si tinerii sa aibă acces la o educatie de calitate şi cred într-o Românie a performanţei prin muncă şi dedicare. Cred in justul echilibru între Excelenţă şi Echitate", a subliniat ministrul Educaţiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. jos palaria pentru ei si ai lor dascali

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb