Sorin Grindeanu nu susţine anumite sporuri

V.S.
Politică / 7 septembrie 2023

Sorin Grindeanu nu susţine anumite sporuri

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi despre intenţia coaliţiei de a elimina anumite sporuri că a văzut spor şi de antenă, spor de stat prea mult pe scaun, potrivit News.ro.

"Am văzut că e spor şi de antenă, spor de stat prea mult pe scaun, era la un moment dat. Eu cu lucrurile astea, ca principiu, nu sunt de acord", a spus ministrul Transporturilor, întrebat despre intenţia coaliţiei de a elimina sporurile precum cel de condiţii vătămătoare.

"Eu cu lucrurile astea, ca principiu, nu sunt de acord. Nu poţi să ceri de exemplu spor de căldură dacă eşti fochist, asta este fişa postului. Trebuie să vină acea nouă lege a salarizării, să se aşeze pe o grilă corectă", a mai arătat ministrul.

"Odată cu venirea şi trebuie să vină acea nouă lege a salarizării, trebuie să se aşeze pe o grilă corectă. Nu poţi să stai şi să ceri de exemplu spor de căldură dacă eşti fochist, asta este fişa postului. Sunt tot felul de sporuri, nu atât în ministere cât şi pe la companii şi la instituţiile din subordinea ministerului. Sunt un susţinător al eliminării", a comentat el.

Grindeanu a fost întrebat şi despre intenţia coaliţiei de a plafona salariile conducerilor din instituţiile de stat în funcţie de criteriile de performanţă. "Mi se pare o idee bună. Haideţi să vedem cum iese această Ordonanţă, am fost la ultima şedinţă de coaliţie care a avut loc luni, sunt măsuri pe care o parte le-am văzut în presă că au fost spuse, coaliţia din acest punct de vedere au picat de acord", a mai arătat Sorin Grindeanu, el precizând că probabil ministrul Finanţelor va veni şi va detalia toate aceste măsuri.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Vrem sporuri de calculator,de stress,de risc ptr mersul la lucru,spor de urcatul scărilor la ședințe....vrem să inventăm sporuri noi,așa cum se inventează sporuri noi.

    Vorba romănului:la vremuri noi,vrem sporuri noi. 

    Parca aceste sporuri au venit de pe Luna si nu au fost facute de desteptii de politicieni. Acum ar vrea sa le taie intrucat lor nu le pasa, niciunul nu traieste numai din indemnizatie, oricat ar fi de mare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb