Sorina Pintea, dusă la DNA Bucureşti pentru a fi audiată

C.B.
Politică / 29 februarie 2020

Sorina Pintea

Sorina Pintea

Conform unei înregistrări difuzate de Antena 3, Ionuţ Pintea s-a filmat spunând că sâmbătă dimineaţă a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus că trebuie să se întâlnească urgent cu cineva, iar el s-a întâlnit cu "un domn cu părul grizonat".

Ionuţ Pintea: " Mi-a spus că procurorii nu stiu de alte sume de bani, că a mai fost o sumă de 40,000 de euro, pe care i-a dat-o senatorului Liviu Pop sa-i dea mamei şi au mai fost două tranşe de câte 5000 de euro daţi tot lui, să-i dea mamei."

El mai susţine că bărbatul a afirmat că nu ştie dacă banii au ajuns la Sorina Pintea, dar că a avut înţelegere cu Liviu Marian Pop.

De asemenea, bărbatul s-a recomandat ca fiind denunţătorul în dosarul Sorinei Pintea.

Ionuţ Pintea mai relatează că în momentul în care a aflat cine este bărbatul, a spus că nu mai are ce discuta şi a plecat, fiind ulterior contactat de Marian Pop, care i-ar fi trimis un mesaj cu semnul întrebării.

Totodată Ionuţ Pintea a mai afirmat că denunţătorul i-a spus că el a fost prins în parcarea unei bănci din Bucureşti când prelua banii, că a fost înconjurat de mascaţi şi a fost cablat, motiv pentru care nu a mai putut avertiza pe nimeni.. Tânărul a mai afirmat că flagrantul ar fi avut loc miercuri sau joi, în Bucureşti.

Senatorul Liviu Pop a respins toate acuzaţiile şi s-a declarat şocat.

El l-a identificat pe bărbat ca numindu-se Costea şi având o firmă care se ocupă cu "cuie şi plase",precizând că fiul acestuia este finul său.

Liviu Pop: " Sunt total şocat. Îi cunosc familia lui Costea, cu care am o relaţie de familie. Băiatul lui Costea e finul meu, o familie extraordinară. Nu am discutat chestiuni de genul acesta."

Actualizare - Sorinei Pintea i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală şi urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La finalul percheziţiilor făcute de anchetatori în biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare, vineri seară, aceasta este dusă la Bucureşti pentru audieri, având în vedere că ancheta este făcută de structura centrală a DNA.

Un jurnalist local din Baia Mare, Vasile Dale, prezintă pe site-ul său, invocând surse, două scenarii legate de circumstanţele care au dus la declanşarea anchetei DNA împotriva fostului ministru Sorina Pintea.

Conform primului scenariu, în biroul fostului ministru al Sănătăţii s-a prezentat un bărbat, se pare furnizor de servicii de curăţenie şi dezinfectanţi, pentru o discuţie. Acesta a plecat din birou, iar pe hol ar fi înmânat un plic unei angajate a Spitalului Judeţean Baia Mare, căreia i-ar fi spus că "e pentru doamna Pintea", moment în care au intervenit procurorii DNA.

În cel de-al doilea scenariu, persoana respectivă a intrat în biroul managerului Sorina Pintea, pentru a purta o discuţie, la un moment dat, i-a spus acesteia că trebuie să iasă din încăpere, însă a lăsat în birou o pungă în care se aflau banii.

"La un moment dat, Sorina Pintea ar fi mutat punga de pe un scaun pe celălalt, fapt care ar confirmă amprentele. Aparent, persoana respectivă era cablată, întrucât există înregistrări ambientale", susţine jurnalistul.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Viermi și viermi de doi bani ,nu trebuie DNA, trebuie făcuți cârnați și dați la câinii comunitari.Nesimtiti și iar nesimțiți cu fețe angelice ,nu merită decât sacrificați ca porcii de Crăciun.

    1. Asa este tot PSD-ul.

      Partid de hoti. 

    aoleo, asa o sgfinta pagina de 2 bani. fuuuuuuuuuuc. ce bagabonteala e la romalica frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    10+

    1. ASA SE FAC MAJORITATEA MARILOR AVERI , IN ROMANIA !!! UN SFERT , CINSTITI , TREI SFERTURI , NECINSTITI !!! SPAGI , SI SPAGI , SI IARASI , SPAGI !!! CER CU NERUSINARE , BANI PENTRU ORICE !!! DACA NU , TE LASA SA MORI , CU SENINATATE !!! CHIAR DACA ESTI , CU DREPTATEA IN MANA !!! DE AIA , NICI NU LE CONVINE SA DEA LEGEA CU IMPOZITUL GLOBAL , PE FIECARE PERSOANA FIZICA , IN PARTE !!! AR IESI LA IVEALA , MULTE SCARBOSENII , DIN BANI NECINSTITI !!! PE CARE , NU I-AR PUTEA JUSTIFICA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb