SPEEDWELL îşi consolidează poziţia pe segmentul logistic prin achiziţia unui nou teren în Popeşti-Leordeni

G.D.
Companii / 4 aprilie 2023

SPEEDWELL îşi consolidează poziţia pe segmentul logistic prin achiziţia unui nou teren în Popeşti-Leordeni

SPEEDWELL continuă planurile ambiţioase de dezvoltare pe segmentul industrial-logistic prin achiziţia unui nou teren de 15.000 mp în Popeşti-Leordeni, destinat viitorului proiect SPACEPLUS, conform unui comunicat remis redacţiei. Acesta va pune la dispoziţia clienţilor o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 8.000 mp.

Potrivit sursei citate, respectând conceptul SPACEPLUS, noul proiect industrial este poziţionat în proximitatea nodului rutier ce face legătura cu şoseaua de centură a Bucureştiului şi DN4. Localizarea privilegiată oferă acces direct la sensul giratoriu suspendat, ce urmează să fie finalizat în Popeşti. Dezvoltat în una dintre cele mai căutate zone pentru viitoarele proiecte industriale din Bucureşti, între şoseaua de centură şi A0, SPACEPLUS East beneficiază de acces facil către cele mai importante zone ale capitalei şi vizibilitate de top.

Lansată anul trecut, SPACEPLUS West, este prima dezvoltare pe segmentul industrial-logistic din portofoliul SPEEDWELL. Localizat în Chitila, proiectul SPACEPLUS West a introdus un nou concept pe piaţa din România. Destinat întreprinderilor mici şi mijlocii, depozitul oferă unităţi de stocare sau producţie de clasa A, pentru uz industrial şi/sau logistic. Noua dezvoltare din zona Popeşti-Leordeni va urma îndeaproape aceleaşi specificaţii de prim rang precum omologul său SPACEPLUS West.

"Suntem încântaţi să anunţăm achiziţia noului teren pentru dezvoltarea proiectului nostru SPACEPLUS East. Obiectivul principal rămâne dezvoltarea afacerii într-o manieră sustenabilă, cu focus pe nevoile şi cerinţele clienţilor noştri. Astfel, ca şi în cazul SPACEPLUS West, vom continua să oferim chiriaşilor flexibilitate în configurare, dotări de ultimă generaţie şi orientare spre securitate, siguranţă, durabilitate şi confort. Pe măsură ce preţurile utilităţilor cresc, şi cererea de spaţii bine izolate şi eficiente din punct de vedere energetic este din ce în ce mai pronunţată. Astfel, chiriaşii noştri vor beneficia de un cost competitiv al chiriei, precum şi de costuri mai mici ale energiei.", punctează Jan Demeyere, Arhitect şi Cofondator SPEEDWELL

SPACEPLUS este conceput pentru a răspunde nevoilor companiilor aflate în căutarea soluţiilor flexibile de depozitare, serviciilor şi funcţiilor adiţionale. Unităţile de depozitare standard variază începând de la 450 mp şi pot fi extinse în funcţie de nevoile chiriaşilor, datorită modularităţii acestora şi înălţimii libere de 6 m.

"Nevoia de spaţii logistice continuă să fie de mare interes pe piaţa din România, iar această achiziţie reprezintă un nou pas în realizarea strategiei noastre de expansiune pe segmentul industrial-logistic. Dinamica cererii, evoluţia tehnologică şi înlocuirea unui stoc semnificativ de depozite care, din păcate, nu mai îndeplinesc cerinţele tehnice, ne-au determinat să adăugămo nouă locaţie pe harta Bucureştiului, de data aceasta în zona de est. Amplasate la doar 9 km de centrul oraşului, ambele depozite pot fi o soluţie de vis pentru orice afacere, o alternativă excelentă la logistica urbană.", a declarat Didier Balcaen, CEO şi Cofondator SPEEDWELL

Cu design de ultimă generaţie, conceptul SPACEPLUS va beneficia de supraveghere 24/7 şi acces controlat, respectând măsurile de siguranţă pentru articolele depozitate. Toate spaţiile vor fi dotate cu sprinklere şi vor dispune de servicii suplimentare, precum încălzire pentru toate unităţile şi amenajări personalizate pentru spaţiile de birouri.

Ca urmare a cererii mari din piaţă, SPEEDWELL îşi va extinde capacităţile de depozitare în hub-ul logistic existent. Compania intenţionează să adauge încă 8.000 mp, în plus faţă de cei 7.000 mp aferenţi fazei a II-a a proiectului, care vor fi construiţi în acest an în SPACEPLUS West. Prin urmare, capacitatea de depozitare existentă de 3.000 mp va fi mărită cu dezvoltarea a încă 15.000 mp, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb