STELIAN ION, MINISTRUL JUSTIŢIEI:  "Cine vrea să menţină SIIJ, vrea să slăbească DNA"

G.M.
Politică / 12 februarie 2021

"Cine vrea să menţină SIIJ, vrea să slăbească DNA"

Bătălia în jurul menţinerii Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) este dată de cei care doresc ca Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) să nu mai cerceteze penal judecătorii şi de cei care doresc ca prin existenţa secţiei speciale să pună o presiune asupra procurorilor anticorupţie pentru a le îngreuna activitatea desfăşurată de aceştia, a susţinut, azi, Stelian Ion, ministrul Justiţiei, într-un interviu acordat pentru publicaţia Epoch-Times România.

"De fapt, bătălia pe SIIJ este şi o bătălie pe DNA. Sunt la pachet cele două. Cine vrea să menţină SIIJ, vrea să slăbească DNA şi lucrurile nu pot funcţiona aşa. (...) DNA trebuie să fie o structură care să funcţioneze eficient, corect, în limitele legii întotdeauna, dar trebuie sprijinită. SIIJ a fost concepută, de la bun început, în mod greşit. Asta trebuie să se înţeleagă şi de asta trebuie desfiinţată această secţie", a afirmat Stelian Ion.

Amintim că, ieri, după dezbateri aprinse, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ, cu 11 voturi pentru, 7 împotrivă şi un vot pentru aviz pozitiv cu observaţii, proiectului de lege privind desfiinţarea SIIJ iniţiat de ministrul Stelian Ion.

Deoarece avizul CSM este unul consultativ, ministrul Justiţiei nu a ţinut cont de votul de ieri din Consiliu şi a trimis azi proiectul de lege către Guvern pentru aprobarea în prima şedinţă a Executivului de săptămâna viitoare. După aprobarea de către Guvern, iniţiativa legislativă privind desfiinţarea secţiei speciale de anchetare a magistraţilor va fi trimisă Parlamentului spre dezbatere şi adoptare.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Mars, bai, jigodie! Singura "vina" a SIIJ este ca a indraznit sa ii faca dosar matahalei cunoscuta si sub numele de doamna(sic!) chiovesi. Hai sictir cu usereu vostru obosit si plin de securisti!

    1. Puțină decență față de singura pers care a avut curajul să facă justiție cănd alți făceau puincurism la Năstase,Dragnea.

      L C k a făcut sport,dar celelalte de ex Norica Neculai ,a f sportul mitei și corupției de este așa ,,mataha,,

      Eu cred că ești ori un psd ist sadea sau o pers cu ,,probleme,, 

      Si tu esti un bou

      Care justutie,toti sau aproape toti din dna sunt mai corupti decat Dragnea si Nastase

    MARS MUIST,L.G.B.TIST,SLUGOI DISPERAT DIN TRUN GUVERN HITLERIST, CRIMINAL, SATANIST. CREDEȚI CA AVEȚI DREPT SA OMORITI OAMENII NEVINOVĂȚII SA U SA DISTRUGEȚI FAMILII PE CEI CE VA DERANJEAZĂ, SA U VA INCUR ANI PRIMIT ORDIN DE ZI PE UNITATE DE LA CRIMINALUL DE LA COTROCENI SA TĂIAȚI ȘI SA SPINZURATII CE VA CONVINE VOUĂ ȘI SA I FACEȚI PE PLAC CĂLCĂTORUL UI PESTE CADAVRE, BAUTORUL DE SINGE TRĂDĂTORUL DE TARA W. C. UL. PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES CA SA SE SIMTĂ EL CONFORTABIL. CRIMINALILOR, SATANIȘTI LOR, HITLERISTI LOR PE PĂMÂNT FACEȚI VOI CE VREȚI DAR NU O SA SCĂPAȚI DE JUDECATA DIVINA DREAPTA.

    1. Bă ești cu ,,memeaca,, sau din ,,Las Fierbinți,,

      Vz numai conspirații de vină este ,,alfabetizarea,, cu punga cu făina si sticla de ulei .

      Mai ,,ieși,, din tasta latrina 3. 

      Pentru limba romana apasati tasta 2

    hotilor , furati bani , furati voturi , acum va bagati si in justitie ? jos labele de pe siij !

    Prostule ,dna s a slabit singur atunci cand a facut dosare la comanda politica fara dovezi.iar acum vreti sa faceti la fel

    DNA este structura de poliție politică a CIA in Romania care, la rândul ei, este agentura de poliție politică a guvernului mondial din umbră.

    Lozinca acestei instituții, la adapostul căreia se petrec toate ororile este: "Pentru un viitor mai sigur, într-o lume mai buna" adică fix lozinca de lucru a Forumului Economic Mondial care pune în operă Planul globalist al Ocultei Modiale care vrea sa călărească planeta. 

    1. U.S.R-ul are o maculatura numita DOR in care ii canta ode unei individe care s-a inaltat pe abuzuri grosolane(cu indivizi de teapa lui Portocala , Onea si altii de tipul lor- chiar B asescu spunea ca exista o livada de Portocali).Cum SIIJ o ancheteaza pe Kovesi sunt inebuniti sa desfinteze aceasta structura,care ar putea sa dezvaluie implicarea individei in multele crime savarsite in defavoarea poporului roman.

    Asta a făcut JUSTIȚIA : mai bine o anexare sănătoasă ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb