Stolojan - preşedinte ...la "Ardaf"?

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Politică / 3 decembrie 2004

Ovidiu Tender, patronul societăţii de asigurare, spune că Theodor Stolojan este acţionar minoritar în "Ardaf", dar că nu i-a propus, deocamdată, să fie administrator

Theodor Stolojan ar putea fi numit pre-şe-dinte sau măcar mem-bru în consiliul de administraţie al so-cietăţii de asigurare "Ardaf", susţin surse din piaţa asigurărilor. Ovidiu Tender, patronul companiei de asigurare, ne-a declarat că nu a discutat vreodată cu Theodor Stolojan pe această temă: "Domnul Stolojan este acţionar minoritar în compania «Ardaf». După ce îşi va rezolva problemele de sănă-tate, aş fi onorat ca domnia sa să facă parte din consiliul de administraţie. Este chiar o idee bună".

Consilierul fostului lider PNL, Raluca Tatarcan, ne-a precizat: "Poziţia oficială a domnului Theodor Stolojan este că nu a avut nici o discuţie cu Ovidiu Tender pe această temă". Ovidiu Tender ne-a mai precizat că Theodor Stolojan deţine mai pu-ţin de 1% din capitalul societăţii de asigurare. Zvonurile privind posibila implicare în administrarea societăţii de asigurare sînt alimentate de faptul că deputatul PNL Marin Anton (un apropiat al lui Theodor Stolojan) este consilierul preşedintelui "Balkan Petroleum", companie care, împreună cu Grupul Tender, controlează societăţile "Rafo" şi "Carom" Oneşti, aflate, în prezent, în proces de fuziune. Theodor Stolojan şi Marin Anton au figurat, împreună, ca ac-ţionari ai societăţii "Unipan", controlată de omul de afaceri Gheorghe Tofan. Fostul lider al PNL a mai fost, pînă în acest an, membru în consiliul de adminis-traţie al "Băncii Româneşti", ca reprezentant al Fondului Ro-mâno-American de Investiţii (FRAI).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb