STOP 5G Unul din trei blocuri va avea antene 5G

Miscellanea / 15 octombrie 2019

Unul din trei blocuri va avea antene 5G

Nici mai mult nici mai puţin de 73 de organizaţii semnatare ale Memoriului Stop 5G au convenit să folosească resursele de care dispun în realizarea de acţiuni prin intermediul cărora să fie conştientizată opinia publică cu privire la pericolele generate de implementarea tehnologiei 5G în România, informează Asociaţia Pro Consumatori (APC).

APC anunţă că Guvernul României încalcă Constituţia României pentru interesele economice ale operatorilor de telefonie mobilă şi intenţionează să acorde operatorilor de telefonie mobilă drept de acces fără restricţii la proprietatea publică şi privată.

Reprezentanţii APC solicită Guvernului României să aibă în vedere la orice propunere legislativă cu privire la infrastructura fizică a tehnologiei 5G impactul acesteia asupra mediului şi asupra sănătăţii cetăţenilor. Un consumator pentru a avea acces la reţeaua de energie electrică trebuie să obţină 7 avize şi să cheltuie 2500 euro, în timp ce un operator de telefonie mobilă va instala antene 5G fără avize şi fără acordul proprietarilor.

Asociaţia Pro Consumatori, organizaţie de utilitate publică, membră a Organizaţiei Europene a Consumatorilor, va organiza duminică 20 octombrie 2019, în intervalul orar 16.30 - 20.30, un marş de conştientizare a opiniei publice cu privire la pericolele generate de implementarea tehnologiei 5G "Stop 5G - viaţa şi proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră!"

Acţiunea face parte din Campania Naţională de Informare şi Educare "Stop 5G". Prin intermediul acestei campanii ne propunem să atragem atenţia autorităţilor statului român asupra pericolelor generate de aplicarea tehnologiei 5G în România pentru mediu, oameni şi orice altă formă de viaţă.

În prezent se promovează puternic implementarea noilor reţele de telecomunicaţii 5G, care vor opera cu frecvenţe din domeniul microundelor de până la 300 GHz. Promovarea aceasta mizează doar pe criterii tehnice de viteze foarte mari de transmitere şi de descărcare a datelor de către utilizatori, de exemplu pentru holograme, şi respectiv pe criterii economice privind generarea rapidă a profiturilor de zeci de miliarde de EUR sau dolari pentru operatorii de reţele mobile şi agenţiile guvernamentale care reglementează licenţele. La modă este realitatea virtuală şi internetul lucrurilor, aşa-zisul Internet of things. Omul va fi înglobat ca orice alt lucru generator de profit în această reţea, pierzându-şi individualitatea ca fiinţă umană liberă.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. lasati, lasati .. .sa dea cu cancer la tot neamu' :)

    1. Asta ne mai trebuie.

      Radiatii peste radiatii. 

      Sa va zic ce am inteles eu de la cineva din telecom despre 5 G: radiatiile au intensitate mai mare dar circula pe distante mai scurte. Deci vor trebui relee mai dese. Cuvantul "radiatie" ii sperie pe oameni. Lumina Soarelui este radiatie solara, caldura de la calorifer este radiatie termica, etc. Practic, orice care nu se vede dar circula de la A la B este o unda: luminoasa, radio, etc. Este clar ca , depasind niste parametri, aceste unde devin periculoase. Este si motivul pentru care se folosesc ca arme neconventionale (laser-ul, etc). Cred ca 5G , chiar daca la inceput nu ar fi periculoase, au potentialul de a deveni periculoase. Iar asta este suficient ca sa nu le dorim dintr-un inceput.

      Dacă citim bn si intelegem,da soarele emite radiații "suportabile"dar radiatiile ce le va emite tehnologia 5G vor fi in Plus...radiații solare plus radiații sintetice

      Ce pretentii sa ai de la o natie de iliterati stiintifici... Auzi ma, de la specimenul 'Nickh' de mai sus "radiatii sintetice". Cateodata imi doresc sa se schimbe legile fizicii doar ca sa vad ce ar face daca chiar s-ar adeverii visele voastre incoerente. Puneti palarie din folie de aluminiu pe cap ca sa va recunosc de la distanta, mm de homo imbecilus. Datorati niste scuze copacilor care v-au produs oxigenul

      5G are potentialul de a deveni periculos la fel cum un ghiveci are - daca-l arunci spre capul cuiva. Hai sa interzicem ghivecele. Draga Mihai, nu cred ca prietenul tau din telecom ti-a zis ca 5G are potentialul sa devina periculos. Iti sugerez sa incerci sa intelegi subiectul, nu este deloc dificil si te scapa si de panica. 5-10 minute de citit despre radiatii pe wikipedia te rezolva si e si interesant. Hai ca se poate

      Si nici trenuri de mare viteza nu ne trebuie . Ar provoca curenti de aer foarte periculosi pentru salele noastre...

      Daca nu-ti treceau lectiile de fizica din liceu despre inductia electromagnetica si cele de la biologie despre sistemul nervos, in care impulsurile nervoase se transmit prin semnale electrice ca un curent de aer prin gaurile din cap, atunci nu mai aveai pozitia de capra de astazi. Unde vezi tu trenuri de mare viteza in Romania? Nu ai aflat ca viteza lor a scazut proportional cu numarul de vagoane, ca nu mai sunt bani pentru intretinerea infrastructurii CFR?

      "Această tehnologie se numeşte “input-uri multiple, output-uri multiple” sauMIMO.Regulile FCC permit ca puterea efectiv radiată a razelor unei staţii de bază 5G să fie 30,000 waţiper 100 MHz de spectru,2sau echivalentul de 300,000 waţi per GHz despectrum, de zeci până la sute de ori mai puternică decât nivelul permis pentru staţiile de bază curente. 5GspaţialCel puţin cinci companii 5propun să ofere 5Gspaţial combinând 20,000 sateliţi pe orbita joasă şi medie a Pământului, ce vor infăşura Pământul cu fascicule puternice, ţintite şi directabile. Fiecare satelit va emite unde milimetricecu o putere efectiv radiată de maxim 5 milioane de waţi6prin intermediul miilor de antene aşezate în reţele fazate. Deşi energia degajată de sateliţi va fi mai scăzută decât cea provenită de la antene terestre, va iradia arii de pe Pământ unde ceilalţi transmiţători nu ajung şi va exista în plus faţă de transmisiunile terestre 5G de la miliarde de obiecte IoT. Mult mai important este faptul că sateliţii vor fi localizaţi in magnetosfera Pământului, fapt ce va exercita o influenţă considerabilă asupra proprietăţilor electrice ale atmosferei. Alterarea mediului magnetic al Pământului poate constitui o ameninţare mult mai mare la adresa vieţii decât chiar radiaţiile de la antene terestre." Haide literatule, fizicianule si "homo desteptus" vino cu argumente stiintifice, nu cu staniol la palarie.

      Te rezolva ca un deget in tuhas, cand esti panicat. "Spre deosebire de generaţiile anterioare de reţele wireless, în cadrul cărora o singură antenă transmite către o arie largă, staţiile de bază şi dispozitivele 5G vor avea antene multiple aranjate în “reţele fazate”, care colaborează pentru a emite raze fascicule focalizate, dirijabile, asemănătoare cu laserele, ce se pot urmări reciproc." Deci, nu va fi ca un ghiveci de care sa te feresti, ci mai multe ghivece aruncate simultan. Unul tot te va nimeri si-ti va face gaura prin cap, ca sa treaca vantul si sa bata soarele, sa se mai aeriseasca si sa se lumineze creierul tau anonim.

      !!uita te la tn si nu i mai judeca pe altii sau daca nu ti convine nu te mai uita da nu i injura! Te ai nascut pe garla sau ce?

      Mda, intr un fel ai dreptate dar nu sunt chiar in plus ca ne ajuta sa circule mai mult netul si curentul etc. Nu sunt in plus dar corect. Nu sunt suportabile

      Este foarte periculos ptr populație stop

      Ești prea prost pt lumea asta!

      sincer daca ai vedea in lume ca nu au fost de acord cu antenele 5G radiatiile sunt de 1000 de ori mai mari de la antenele 5G

    Radiatia 5G este mult mai putin periculoasa decat lumia vizibila de la soare. Frecventele initiale pe care vor opera antenele radio 5G sunt aceleasi cu ale ruterelor wireless, iar pe viitor se for atinnge frecvente mai ridicate pana la cele la care opereaza sistemele "adaptive cruise control" de la masinile noi. Cei care se tem de "radiatiile 5G" ar trebui sa inchida toate echipamentele wireless si sa nu mai circule pe strada.

    1. anonim, adevaratul erou. Accesul la informatii, se pare ca nu a fost irosit in intregime pe natia Romana. Avem nevoie de mai multi oameni ca tine anonim, sa traiesti!

    ...

    1. Am tinut tab-ul deschis special pentru ocazia asta :) Faptul ca ati sters comentariul original imi spune mie ca ati primit mesajul si ca a lovit prea aproape de casa pentru a fi ignorat.

      Pentru a va inbunatatii articolele pe viitor va sugerez sa cititi o carte, preferabil una din domeniul despre care scrieti. In cazul acesta o carte de fizica si tehnologie v-ar rezolva ignoranta. Va doresc ce-mi doriti si dumneavoastra mie, o zi buna 

      "Pentru a va inbunatatii articolele pe viitor va sugerez sa cititi o carte, preferabil una din domeniul despre care scrieti." Se scrie imbunatati, iar nu "inbunatatii". Doua greseli la un singur cuvant e deja prea mult chiar si pentru un anonim.

    Informatiile sunt eronate. Tehnologia 5 G va folosi frecvențe de până la 70 GHz si nu 300 GHz. Asta însă e mult sub cele 3.000.000 de GHz la care undele electromagnetice devin ionizante. Cu alte cuvinte, radiațiile 5G nu sunt ionizante și ele nu vor sparge atomii.

    Au inceput sa moara pe capete porumbei salbatici,tarcile....etc ,nu e zi sa nu vad 2-3 porumbei morti sau alte pasari ,opriti technologia 5G ,PERICOL DE RADIATI LA OM

    fizicienii de top din tara asta si din alte tari nu vor folosi telefoane 5g. semidoctii infatuati, da.

    Sunt impotriva instalarii antenelor 5g pe teritoriul Romaniei

    1. sa-I ia dracii in mortii lor cu antenele lor 5G si cu tehnologia asta aberanta si total inutila.Astia se joaca cu viata noastra si de-a Dumnezeu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb