STUDIU UPRISERZ: Educaţia financiară şi antreprenorială, în topul intereselor românilor în pandemie

G.U.
Miscellanea / 17 mai 2021

Educaţia financiară şi antreprenorială, în topul intereselor românilor în pandemie

Metodele de creştere financiară, investiţiile şi antreprenoriatul sunt domeniile despre care românii au vrut să înveţe în pandemie, potrivit unui studiu realizat de Upriserz, platformă educaţională online, dedicată antreprenorilor şi profesioniştilor din piaţa muncii, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Anul 2020, marcat de pandemia de COVID-19 şi schimbarea obiceiurilor de zi cu zi ale oamenilor, a stârnit interesul românilor pentru educaţia financiară şi pătrunderea în lumea afacerilor. Datele Upriserz arată că anul trecut românii au dorit să afle cum să câştige mai mulţi bani, cum să prospere din punct de vedere financiar, dacă să investească la bursă, în criptomonede sau în imobiliare, ori să se dedice antreprenoriatului.

Pentru a-şi lua aceste informaţii, românii s-au îndreptat către platformele educaţionale online, unde au găsit cursurile şi seminariile potrivite nevoilor lor la un click distanţă, din confortul propriei case, în acord cu toate restricţiile impuse de pandemie, notează sursa citată.

Lorand Soares-Szasz, CEO Upriserz, a declarat: "Am observat în 2020, un an atipic, că românii şi-au manifestat intenţia de a-şi completa cunoştinţele sau de a dobândi noi cunoştinţe, în domenii care au un numitor comun, latura financiară. Fie că şi-au dorit să înveţe cum să devină antreprenori, fie că au vrut să afle tainele investiţiilor de succes, românii şi-au îndreptat atenţia către metodele care le pot asigura ceea ce numim noi învăţare continuă. Acest tip de educaţie este foarte important, întrucât asigură evoluţia personală şi profesională şi sporeşte şansele de succes. Datele Upriserz ne arată că românii încep să adere la acest model educaţional şi ne dau speranţa că România va începe să urce în topul interesului manifestat faţă de metodele de învăţare continuă mult mai accesibile acum graţie progresului tehnologic."

Pentru învăţarea continuă şi perfecţionarea cunoştinţelor, un român ar trebui să investească minimum 98 de lei pe lună, în cursuri sau cărţi, potrivit datelor Upriserz.

Evoluţia platformei educaţionale Upriserz arată că românii sunt tot mai interesaţi de modalităţile de învăţare continuă online. Astfel, lansată în martie 2019, platforma Upriserz a ajuns la finalul anului 2020 la 22.835 de abonamente vândute. În 2020, numărul de abonamente la Upriserz a crescut cu peste 260% faţă de anul 2019, de la 6.000, la 22.835 de abonamente înregistrate la finalul anului pandemic. Metodele de creştere financiară, investiţiile şi antreprenoriatul sunt domenii acoperite de cursurile disponibile pe platforma Upriserz.

"Pentru Upriserz a fost un an extraordinar, în care am depăşit cu 150% obiectivele stabilite la începutul anului. Am reuşit să creştem exponenţial comunitatea, am reuşit să validăm modelul de business după doar 18 luni de activitate şi, prin rezultatele obţinute, am reuşit să fim unul dintre cele mai de succes startup-uri din România în 2020. Ne dorim ca tot mai mulţi români să ajungă să beneficieze de cursurile, webinariile şi interviurile de la peste 50 de antreprenori, milionari, vedete TV, influenceri, experţi şi profesionişti din România puse la dispoziţie pe platformă", a spus Lorand Soares-Szasz, CEO Upriserz.

Cea mai mare platformă educaţională online din România acoperă elemente diverse de dezvoltare profesională şi personală, de la negociere salarială la leadership până la public speaking. Cursurile oferite de Upriserz sunt susţinute de nume cunoscute, precum Lorand Soares-Szasz, Adrian Cioroianu, Monica Ion, Dan Luca.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. saltul este vertical, o sa aibe corectie.

    semnat comenturi “cretine” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb