SUCEAVA: Un tronson de drum plin de gropi a fost asfaltat pe banii localnicilor

V.G.
Miscellanea / 20 august 2022

Un tronson de drum plin de gropi a fost asfaltat pe banii localnicilor

Mai mulţi locuitori ai comunei sucevene Bosanci au strâns bani şi au asfaltat o porţiune dintr-un drum plin de gropi în care localnicii susţin că îşi avariau frecvent autovehiculele. Imagini cu operaţiunea de asfaltare au fost postate pe reţelele sociale, acestea fiind însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava, acuzat de lipsă de implicare, notează News.ro.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele sociale, drumul asfaltat pe o porţiune de câţiva metri este drumul judeţean 208 A, care face legătura între Suceava şi Dolhasca. Tronsonul este inclus în Axa Rutieră Strategică 1 Suceava- Iaşi, din care două loturi se află pe teritoriul judeţului Suceava, cu o lungime totală de 75,739 Km.

Imaginile postate pe reţelele sociale sunt însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava şi a preşedintelui acestei instituţii, Gheorghe Flutur.

Jurnaliştii de la telem.ro scriu că în urmă cu câţiva ani şi locuitorii din comuna ieşeană Butea au pornit o acţiune similară, în urma căreia fostul primar şi şase localnici au plombat un kilometru de drum, fără să aibă autorizaţie pentru lucrări, aceştia fiind trimişi in judecată.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Orice interventiile a cetatenilor pentru refacerea, repararea .. drumurilor publice, sau in zona acestora, fără să aibă autorizaţie pentru lucrări, este o ilegaitate pedepsita de lege. Fondurile destinate acestor actiuni, nu pot fi constituite prin colectare de la cetateni. Daca este drum comunal, sarcinile de intretinere si reparatii revin consiliului comunal. Este necesar un proiect si sunt necesare fonduri alocate din bugetele primariilor pentru aceste lucratri

    ANAF, trebuie sa declanseze o ancheta de verificare a sursei fondurilor, daca s-au platit impozitele si taxele cuvenite statului si in ce masura aceasta initiativa "cetateneasca" ar trebui sa faca interesul si altor institutii ale statului: ANPC, ONPCSB, SRI.

    1. Mai bine trimit armata si desfiinteaza localitatea, cum isi permit sa puna in evidenta incompetenta ori sa dea de lucru la functionarii din institutiile statului? Initiatorii sa fie trasi in teapa la marginea satului si lasati acolo pana ii mananca corbii, de exemplu pentru toti romanii si pentru generatiile ce `or veni

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb