Suedezii au demonstrat împotriva îndoctrinării în faţa televiziunii publice

Călin Rechea
Internaţional / 5 februarie

Călin Rechea

Un marş cu torţe s-a îndreptat la sfârşitul săptămânii trecute către sediul televiziunii publice SVT (Sveriges Television) din Stockholm.

Informaţia a apărut iniţial pe conturile de Twitter ale jurnaliştilor independenţi Peter Imanuelsen şi Christian Peterson, iar apoi a fost preluată şi de cotidianul Fria Tider.

Pe site-ul televiziunii publice nu au apărut niciun fel de informaţii despre marş, iar pe cel al radioului public (sverigesradio.se) au fost două rânduri: "un marş cu torţe s-a desfăşurat sâmbătă între Tessinparken şi sediul televiziunii publice", iar scopul său a fost "protestul la adresa serviciului public de televiziune, care este considerat părtinitor".

Christian Peterson prezintă un scurt film de la marş pe contul său de Twitter şi afirmă că numărul participanţilor a fost de ordinul miilor. Pe pancartele purtate de protestatari se putea citi "SVT trebuie să servească interesele Suediei" şi "Opriţi îndoctrinarea".

Conform unei ştiri de la Fria Tider, participanţii au cerut raportări mai diverse ale problemelor actuale şi invitarea în studiouri şi a celor cu opinii diferite, în condiţiile în care acum sunt prezentate puncte unice de vedere în cazul unor probleme precum aderarea la NATO, imigraţia sau schimbările climatice.

Demonstranţii au cerut ca postul public de televiziune SVT să "renunţe la perspectiva propagandistică, să treacă la prezentarea faptelor şi să prezinte şi perspective diferite".

"În special, raportarea privind efectele secundare ale vaccinurilor, NATO, migraţia, clima şi problemele de gen trebuie să devină factuală şi cuprinzătoare", au scris protestatarii într-o petiţie, după cum subliniază Fria Tider.

Participanţii la marş au mai cerut şi demisia directorului general al SVT, Hanna Stjärne, care este acuzată că şi-a încălcat flagrant îndatoririle.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Incet incet populatia se revolta fata de dictatura Bruxelles-ului,

    care reprezinta clar interesele unor forte straine,

    in detrimentul UE 

    1. Protestele nu se nasc din spuma mării Specialitatea casei în Soviet este prostirea celor fără de chemare. :

      Deci dupa tine, sutele de mii de fermieri,transportatori,angaja ti

      feroviari,din sanatate,educatie din toate tarile UE care protesteaza 

      impotriva faptului ca pe pielea lor e finantat razboiul din Ucraina,

      toti sunt agenti platiti de Putin, esti "los penibilos" 

      N-am vazut sa se planga cineva la proteste ca finanteaza razboiul din Ucraina, nici sa-i huiduiasca pe ucrainieni! Dar cum necum trolii trag catre acelasi discutie indiferent de subiect!

      Protestează ce li se inoculează. Sunt idioți utili. Vezi că Putler al tău își construiește discursurile pe baza "problemelor" occidentului, care sunt puse în valoare de câteva noduri din rețeaua propagandei sovietice.

      Tu ai locuit cumva pe marte in ultimii ani???

    suedezii erau deja indoctrinati cu lgbt si feminism , dar daca si lor le-a ajuns cutitul la os s-ar putea ca si la noi dupa vreo 30 de ani sa inteleaga si romanii ceva .

    1. Bai nene, avetzi o obsesie cu lgbt. Ar fi cazul sa va studiatzi subconstientul. Ai vazut Suedia doar pe harta, vechile idei socialiste care-i placeau lui Ilici au primit dahmult un shut in c.ur

      ...

    Iaca s-au trezit robotii!

    Sa fie luat in calcul ca e un protest european, si la noi e indoctrinare pro inarmare si pro razboi. Inclusiv canalele tv omit subiectele care stiu ca ar deranja, si nu dau stirile relevante, numai niste comentarii sumare despre politicile EU in privinta conflictelor active. Cum sa afle oamenii in Europa prin ce trec oamenii in zonele de conflict, ce orori se produc acolo daca subiectele sunt evitate?!

    Oameni faini,nu plecați pe fentă!!!

    Toate țările, indiferent de forma de guvernământ ne vor proști, cât mai proști...  

    Cred cu tărie ca am dreptate..

    Din păcate..  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb