SUPLIMENT VOIAJOR Herculum Spa de la Băile Herculane - locul unde ne relaxăm mintea şi muşchii

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 3 octombrie 2022

Herculum Spa de la Băile Herculane - locul unde ne relaxăm mintea şi muşchii

După o mult aşteptată vacanţă în care simţim nevoia să ne plimbăm, să respirăm aer curat, să înotăm şi chiar să facem drumeţii ori să ne căţărăm pe munte, mulţi dintre noi ne întoarcem la viaţa cotidiană odihniţi mental şi încărcaţi sufleteşte, dar poate mai obosiţi fizic. În acest caz, pe principiul "cui pe cui se scoate", după excursia montană sau chiar după câteva zile la mare unde ne-au obosist apa, soarele şi plimbările de la răsărit ori apus, ar fi indicat să ne oprim câteva zile într-o staţiune balneară, pentru a ne răsfăţa şi tonifia corpul cu tratamentele pe care le oferă complexurile hoteliere dedicate.

Se spune că cele mai indicate împotriva contracţiilor şi înflamţiilor musculare sunt masajele cu uleiuri esenţiale. Acestea sunt extracte din plante, fiind folosite şi pentru alte aspecte ale bunăstării fizice şi mentale, reprezentând o mare resursă de sănătate. Uleiurile esenţiale au un puternic efect antiseptic, antiviral, analgezic şi cicatrizant. Fiecare ulei esenţial are proprietăţile sale unice, cele pentru durerile musculare având efecte diferite. Se consideră că unele dintre acestea ajută la relaxare şi ameliorează tensiunea, în timp ce altele se crede că acţionează direct pe zonele dureroase pentru a reduce inflamaţia. Potrivit specialiştilor din domeniu, printre uleiurile esenţiale cu puternice proprietăţi aniinflamatorii se numără cel de busuioc, uleiul de dafin, de pin şi de rozmarin.

La Herculum Spa, în cadrul Afrodita Resort&Spa din Băile Herculane, oaspeţii pot beneficia de toate proprietăţile acestor ierburi tămăduitoare alegând ritualul spa potrivit.

"HERCULE, It's me" este un ritual spa constând într-o baie termală minerală cu o durată de 45 de minute şi un masaj energetic timp de 75 de minute, la preţul de 259 lei.

Legenda spune că Hercule însuşi a poposit pe malul Cernei, în apropierea Cazanelor Dunării, în misiunea sa de căutare a Lânii de Aur. Obosit fiind, la îndemnul unei localnice, şi-a recăpătat vigoarea scăldând-se în apa de izvor. Legenda dăinuie şi astăzi şi apele termo-minerale miraculoase din staţiunea Băile Herculane, cea mai veche din sud-estul Europei, continuă să ofere împrejurimilor unicitate, iar aerul de aici este foarte pur.

Ritualul începe cu o baie în bazinul cu apă minerală termală, cu mişcări uşoare şi lente ale încheieturilor în apa caldă. După proceduri, tot ce trebuie să face este să respirăm adânc şi lent, pentru a ajuta la reglarea ritmului cardiac, în timp ce detoxifierea continuă. La final, unul dintre experţii bazei de tratament Herculum Spa ne va relaxa cu un masaj.

Acest masaj lucrează profund în muşchi, dar în acelaşi timp şi cu fluxurile de energie ale corpului, pentru a le readuce în echilibru. Maseurul lucrează intuitiv folosind diverse tehnici, în funcţie de ceea ce ne dorimeşti sau de ceea ce are nevoie organismul nostru. Vom deveni pe deplin conştienţi şi de tensiunile din corp, apoi, treptat, şi de detensionarea care se produce. În acest moment se relaxează atât corpul fizic, cât şi mintea.

"Formula Hercule It's" me este alcătuită din ulei esenţial de busuioc, dafin, pin şi rozmarin, într-o bază de ulei de migdale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb