Symantec anunţă finalizarea vânzării Veritas

Ioana Dogaru
Companii / 2 februarie 2016

Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC) a anunţat finalizarea vânzării companiei de management al informaţiei Veritas către un grup de investitori condus de The Carlyle Group, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Valoarea totală a tranzacţiei, după modificările aduse acordului de vânzare la începutul acestui an, a fost de 7,4 miliarde de dolari, din care Symantec a primit aproximativ 5,3 miliarde de dolari cash după plata taxelor, se arată îm comunicatul Szmantec.

Symantec va plăti acţionarilor săi peste 4 miliarde de dolari până la finalul lunii martie 2017, rambursare de capital care va include o răscumpărare accelerată a acţiunilor, în valoare de 500 de milioane dolari, încheiată în ianuarie 2016; 1,8 miliarde de dolari care au rezultat din răscumpărarea acţiunilor anunţată anterior, la finalul celui de-al treilea trimestru fiscal şi rambursarea de capital suplimentară, în valoare de 2 miliarde de dolari, anunţată de consiliul director la finalizarea tranzacţiei, informează sursa citată.

"Symantec urmează acum o direcţie clară în calitate de lider global în domeniul securităţii informatice. După finalizarea tranzacţiei Veritas, Symantec dispune de flexibilitatea financiară necesară pentru a maximiza valoarea acţionarilor prin rambursarea semnificativă de capital şi pentru a lua în considerare oportunităţi de achiziţie care vor accelera strategia noastră de securitate unificată", a declarat Michael A. Brown, preşedinte şi director executiv Symantec.

În procesul de vânzare al Veritas, J.P. Morgan Securities LLC a avut funcţia de consultant financiar pentru Symantec, iar Fenwick & West LLP au fost consultanţi juridici pentru Symantec.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb