Symantec lansează noua generaţie Advanced Threat Protection

Adina Lateş
Companii / 3 noiembrie 2015

Symantec Corp., lider global în securitate cibernetică, anunţă lansarea Symantec Advanced Threat Protection (ATP), soluţie care poate detecta şi remedia ameninţările avansate în punctele de control, dintr-o singură consolă centrală de comandă şi dintr-un singur click, totul având loc fără necesitatea instalării de agenţi noi de endpoint, informează un comunicat remis redacţiei.

"Ameninţările avansate cum ar fi ransomware, troienii cu acces de la distanţă, ameninţările persistente avansate (APT-uri) şi atacurile de tip zero day sunt în creştere şi profesioniştii în securitate nu se mai pot baza pe utilizarea de produse de securitate individuale aferente fiecărui punct de control pentru a le putea preveni. Detectarea ameninţărilor asupra dispozitivelor, reţelelor şi serviciilor de email şi gateway este un proces complex şi de durată, ceea ce oferă un avantaj atacatorilor. Symantec Advanced Threat Protection corelează activitatea suspectă din toate punctele de control şi prioritizează evenimentele cele mai periculoase pentru organizaţie. După identificarea unei ameninţări critice, soluţia de securitate o izolează şi blochează instanţele noi", precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, Symantec Advanced Threat Protection permite clienţilor să detecteze o gamă completă de ameninţări, de la atacuri de tip zero day la nivelul sistemelor, email-ului, dispozitivelor endpoint şi reţelelelor; să prioritizeze evenimentele importante pe baza experienţei vaste a companiei privind ameninţările din punctele de control locale şi datelor obţinute la nivel global de către Symantec prin soluţiile avansate de telemetrie; să remedieze rapid ameninţările prin izolarea endpoint-urilor şi blocarea instanţelor noi din punctele de control, cu un singur clic, de la o singură consolă; şi să mobilizeze agenţii existenţi din punctele de control, ceea ce înseamnă că nu este necesară implementarea de agenţi pentru Symantec Endpoint Protection şi Email Security.cloud.

"Symantec ATP include Symantec CynicTM, un nou serviciu cloud pentru detectarea şi prioritizarea celor mai avansate ameninţări din prezent. Acesta include şi SynapseTM, o opţiune de corelare în punctele de control încrucişat care colectează evenimentele suspecte din cadrul sistemelor, reţelelor şi email-urilor, pentru a le prioritiza pe cele care prezintă cel mai mare pericol pentru organizaţie", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb