SYNOTECH a câştigat premiul Best Performer în sustenabilitate în 2022

G.D.
Companii / 14 februarie 2023

SYNOTECH a câştigat premiul Best Performer în sustenabilitate în 2022

SYNOTECH Global Services România, integrator de soluţii de centre de date şi partener APC by Schneider Electric, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai sustenabili parteneri ai Schneider Electric, în România, în urma participării în cadrul Schneider Electric Global Award Recognition Program, conform unui comunicat remis redacţiei. Acest premiu este acordat pentru prima oară pe baza rezultatelor înregistrate prin acţiunile de sustenabilitate, în România.

Potrivit sursei citate, anul trecut, compania SYNOTECH Global Services România a abordat sustenabilitatea la nivel strategic, acţiunile sale la nivel intern şi în relaţie cu proprii clienţi urmărind consecvent obiective de reducere a consumului energetic şi a amprentei de carbon.

Astfel, în relaţie cu clienţii săi, compania a proiectat şi implementat soluţii integrate de centre de date de înaltă eficienţă energetică utilizând eficient mai multe tipologii tehnologice de ultimă oră, cu rezultate demonstrate.

"În 2022, urmând priorităţile globale ale Schneider Electric, am evaluat relaţiile cu partenerii noştri de afaceri şi din perspectiva sustenabilităţii, nu numai din cea a performanţelor de business," explică Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric. "Dat fiind că sustenabilitatea - prin eficienţă energetică - este domeniul nostru de activitate, am putut transfera şi partenerilor noştri obiective concrete, măsurabile, şi bune practici şi ne bucurăm să vedem cum aceştia le adoptă cu rezultate foarte bune."

Printre schimbările implementate la nivel intern, SYNOTECH a ales utilizarea unor echipamente de răcire cu refrigerant ecologic (GWP < 700), a introdus soluţii de automatizare a consumului cu energie electrică în clădirea în care îşi desfăşoară activitatea, a optimizat consumul de energie utilizată pentru încălzire şi a stabilit partenariate cu companii pentru reciclare (ECOTIC).

Prin acţiunile de decarbonizare pe care le-a integrat în optimizarea proceselor, compania a reuşit să evidenţieze importanţa sustenabilităţii în industrie şi să promoveze, în rândul clienţilor săi, soluţiile potrivite pentru reducerea amprentei de carbon. De asemenea, în propria sa strategie, a conturat obiective sustenabile susţinute de invesţii pe care doreşte să le realizeze în viitor - înlocuirea flotei existente de maşini cu combustie internă cu una care include vehicule electrice sau introducerea de instalaţii de producţie a energiei electrice din surse regenerabile.

Synotech Global Services România este un performer de top, nu numai în ceea ce priveşte sustenabilitatea, ci şi la nivel de business, fiind unul dintre partenerii ce deţin cel mai înalt nivel de certificare oferit de către Schneider Electric România în zona centrelor de date, ELITE Data Center Partner.

"La Schneider Electric continuăm să propunem soluţii eficiente clienţilor şi partenerilor, atunci când iau măsuri de protejare a mediului şi îşi doresc să crească sustenabilitatea proceselor", spune Traian Petric, Secure Power Director la Schneider Electric. "SYNOTECH este acum în măsură să acorde clienţilor săi consultanţă încă din stadiul de proiectare ghidându-i către alegerea produselor sustenabile din portofoliul Schneider Electric şi ajutându-i astfel să-şi atingă propriile obiective de sustenabilitate de o manieră optimă, de la proiect la implementare. Îi felicităm că, alături de performanţele de business, au reuşit să integreze şi această componentă extrem de importantă pentru domeniul nostru - sustenabilitatea - şi pentru perseverenţa şi dedicarea lor."

Schneider Electric Global Award Recognition Program este dedicat partenerilor care promovează sustenabilitatea şi eficienţa operaţiunilor lor, prin implementarea de soluţii digitale şi end-to-end, care încorporează tehnologia şi serviciile Schneider Electric, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb