Tailent îşi continuă expansiunea globală şi intră pe piaţa din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluţii integrate Winsig

Comunicate de presă / 15 octombrie 2021

Tailent îşi continuă expansiunea globală şi intră pe piaţa din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluţii integrate Winsig

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluţii Robotic Process Automation (RPA), continuă să se extindă la nivel global şi intră pe piaţa din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluţii integrate de management Winsig. În urma acestui acord, Tailent devine furnizorul RPA principal pentru clienţii Winsig şi oferă astfel soluţii de automatizare eficiente din punct de vedere al costurilor şi pentru piaţa din Portugalia, conform unui comunicat remis redacţiei.

Winsig este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul soluţiilor software de business în Europa de Vest, cu o mare capacitate de a crea soluţii personalizate, în special în zona de software ERP. Având o bază extinsă de clienţi în Europa, Africa şi America de Sud, furnizorul de soluţii software va ajuta Tailent să se adreseze unui portofoliu mai larg de clienţi. În plus, Tailent va oferi soluţii RPA la preţuri accesibile pentru clienţii Winsig din domenii precum finanţe şi contabilitate, resurse umane, logistică şi distribuţie şi retail.

"Prin parteneriatul încheiat cu Tailent, vrem să punem la dispoziţia clienţilor noştri din întreaga lume un instrument inovator de automatizare a proceselor. Tailent Automation Platform le va permite să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe activităţile lor principale şi va contribui la creşterea preciziei datelor. Cu ajutorul soluţiilor RPA, din ce în ce mai mulţi angajaţi vor avea mai mult timp pentru activităţi creative şi cu valoare adăugată, lăsând roboţii să se ocupe de operaţiunile de rutină şi redundante", spune Nuno Archer, CEO Winsig.

RPA este o industrie care a accelerat puternic în ultimii ani, la scară globală, iar România a devenit un important furnizor global de soluţii bazate pe această tehnologie. În acest context, Tailent s-a extins la nivel global într-un mod accelerat în 2020 şi 2021, intrând pe noi pieţe din Europa, America Centrală şi de Sud, SUA şi Asia prin alianţe strategice.

"Îi urăm bun venit lui Winsig în ecosistemul de parteneri Tailent în misiunea noastră de a aduce soluţii RPA accesibile şi eficiente, ajutându-i pe clienţi să îşi automatizeze operaţiunile în diferite domenii, cum ar fi finanţe şi contabilitate, resurse umane, logistică şi distribuţie, retail şi integrarea proceselor cu alte sisteme. Acest nou parteneriat ne va oferi oportunitatea de a democratiza şi mai mult accesul tuturor companiilor la soluţiile RPA, la preţuri accesibile şi popularizază soluţiile noastre inovatoare şi gata de folosire pe noi pieţe din întreaga lume", spune Mario Popescu, CEO Tailent.

În septembrie, Tailent şi-a consolidat echipa de top management prin aducerea a doi directori cheie cu o vastă experienţă internaţională, ca parte a strategiei sale de accelerare a expansiunii şi de creştere a prezenţei globale. Cu Laurent Binetti în calitate de Board Advisor for Strategy şi Dragoş Mateescu în poziţia de Head of Business Development, Tailent este pregătit să accelereze creşterea.

Soluţiile Tailent sunt deja implementate cu succes în companii din întreaga lume din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producţie, instituţii publice. Tailent se află în prezent în proces de extindere atât la nivel local, cât şi internaţional, prin intrarea pe noi pieţe strategice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb