TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI: Pachete de vacanţă reduse cu până la 50%

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 17 februarie 2017

Pachete de vacanţă reduse cu până la 50%

Agenţiile de turism au pregătit oferte cu până la 50% mai mici, pentru vizitatorii Târgului de Turism al României care şi-a deschis, ieri, porţile.

În medie, reducerile pentru pachetele turistice sunt reduse cu 20-30%, dar pot ajunge chiar şi până la 50%.

Vizitatorii târgului îşi pot achiziţiona atât pachete pentru Paşte, city-break-uri, vacanţa de vară, circuite culturale şi vacanţe exotice la preţuri mai mici faţă de alte perioade.

Cocktail Holidays a pregătit pentru Paşte vacanţe în Sharm El Sheikh, Grecia, Antalya, dar şi în oraşe europene ca Praga sau Barcelona. Tarifele pentru Grecia pornesc de la 375 de euro de persoană, 5 nopţi în Antalya costă 621 euro de persoană, iar pentru Sharm El Sheikh turiştii au nevoie de un buget de 1215 euro de persoană.

Agenţia de turism se aşteaptă să vândă cu 5-10% mai mult pe perioada târgului anul acesta, faţă de anul trecut.

TUI TravelCenter a pregătit, pentru această ediţie a Târgului de Turism de la Romexpo, reduceri de până la 45% şi oferte speciale pentru toate destinaţiile interne şi externe, atât pentru destinaţiile de schi, destinaţiile exotice, programele festive de Paşte, cât şi pentru vacanţele estivale ale lui 2017.

Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI TravelCenter/ Eurolines, a declarat: "Destinaţiile cele mai cerute sunt Grecia (Thassos, Halkidiki, Creta, Rhodos, Corfu, Zakinthos), Spania (Tenerife, Gran Canaria şi Mallorca). Litoralul bulgăresc şi cel românesc, dar şi destinaţiile exotice sunt şi ele în topul preferinţelor".

Acesta a mai precizat că o creştere consistentă a vânzărilor se remarcă şi în ceea ce priveşte pachetele de servicii turistice pentru vacanţele interne, în ţară.

Turoperatorul îşi aşteaptă vizitatorii şi cu o nouă destinaţie, Gran Canaria, pentru care ofertele încep de la 619 euro/persoană pentru 7 nopţi de cazare cu transfer şi bilet de avion inclus.

La această ediţie a Târgului, a 37-a, sunt prezente peste 250 de agenţii de turism şi tour-operatori din 14 ţări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croaţia, Federaţia Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia şi Ungaria).

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb