TÂRGUL E-WORLD DIN ESSEN:  E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

M.I.
Miscellanea / 4 februarie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

În perioada 5-7 februarie, compania E.ON SE va prezenta ştiri din lumea energiei pentru clienţii privaţi şi comerciali, precum şi pentru urbanişti. Accentul va fi pus pe locuinţa inteligentă, mobilitatea electrică şi sistemul de încălzire şi răcire urban, prietenos cu mediul, precizează un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Cu E.ON Home, compania îşi prezintă pentru prima dată sistemul de management al energiei pentru clienţii care deţin locuinţe în proprietate. Lumea dezvoltată de E.ON şi Microsoft face posibilă combinarea tuturor aplicaţiilor energetice, de la sistemul solar instalat pe acoperiş la alimentatorul pentru maşina electrică din garaj, într-un cockpit digital, pentru a le controla în mod holistic şi pentru a le optimiza folosind algoritmi. Instalarea şi operarea sunt foarte simple şi posibile cu practic orice smartphone sau tabletă. La standul E.ON, oaspeţii pot viziona live, pe aşa-numitele tablouri de bord, cantitatea de energie electrică pe care o generează sistemul fotovoltaic din casa de prezentare E.ON Home din Londra, nivelul de încărcare al bateriei auto şi cantitatea de energie extrasă din reţea, conform comunicatului citat.

Karsten Wildberger, membru al Consiliului Director al E.ON SE, a declarat: "Din ce în ce mai mulţi oameni doresc să utilizeze energia la domiciliu mai sustenabil, ieftin şi independent. Cu E.ON Home, oferim clienţilor un produs complet nou, intuitiv şi convenabil de utilizat".

Noul produs E.ON Home va fi însoţit de un tur ghidat la ambele standuri de expoziţie. În timp ce E.ON prezintă produsul, vizitatorii Microsoft vor putea afla toate detaliile despre tehnologia cloud asociată şi securitatea datelor.

Când vine vorba de electromobilitate, E.ON este interesat în mod special de companiile care gestionează parcuri de vehicule şi care intenţionează să-şi transforme propria flotă într-una cu propulsie electrică. De la instalarea unei infrastructuri inteligente de încărcare la operarea unei platforme de facturare şi a ofertelor suplimentare pentru o călătorie confortabilă, E.ON oferă totul dintr-o singură sursă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb