Târgul Naţional Imobiliar TNI are loc la 20-22 septembrie, Palatul Parlamentului

Comunicate de presă #Construcţii / 17 septembrie

Târgul Naţional Imobiliar TNI are loc la 20-22 septembrie, Palatul Parlamentului

Persoanele interesate de achiziţionarea de locuinţe sau oportunităţi de investiţii, profesioniştii din domeniu şi cei care prospectează piaţa imobiliară sunt invitaţi la Târgul Naţional Imobiliar TNI care începe VINERI, 20 SEPTEMBRIE, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Expoziţia imobiliară se desfăşoară până DUMINICĂ, 22 SEPTEMBRIE, ora 16.00, iar accesul se realizează prin intrarea principală a Casei Poporului, poarta C1, colţ cu Parcul Izvor, aflat la intersecţia dintre Bd Libertăţii şi Bd Naţiunile Unite. Locaţia este aleasă special pentru acces facil, atât cu mijloacele de transport în comun, cât şi cu maşina personală, având peste 200 de locuri de parcare disponibile chiar în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Accesul la Târgul Naţional Imobiliar se realizează pe

bază de bilet de intrare 20 RON sau GRATUIT prin QR cod ce se obţine prin

înregistrarea rapidă pe websiteul evenimentului: https://www.targulnationalimobiliar.ro/

Programul de vizitare al târgului imobiliar TNI este:

Vineri, 20 septembrie: 10.00- 19.00

Sâmbătă, 21 septembrie: 10.00- 19.00

Duminică, 22 septembrie: 10.00- 16.00

Vizitatorii Târgului Naţional Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu preţuri speciale şi diverse bonusuri oferite de expozanţii TNI. Printre acestea menţionăm: 10% discount pentru plata integrală la orice apartament din Astorium Life, costurile notariale suportate de dezvoltator pentru imobilele din Aria City Residence, reducere de 1.000 euro la apartamentele din proiectele HILS, reducere de 500euro pentru orice contract de casă semnat cu Habitat Bianca, voucher de 1.500 euro pentru rezervări de imobile în proiectul TMC Binelui Park ce se lansează în cadrul TNI şi pachet promoţional pentru achiziţia a două unităţi cu rate la dezvoltator, 5% reducere la toate tipurile de apartamente disponibile din Victoria Homes, voucher în valoare de 2500euro oferit de Imobiliare Dubai vizitatorilor TNI, voucher cadou de vacanţă în valoare de 2000euro pentru clienţii care achiziţionează o proprietate la TNI din portofoliul Two Continents Real Estate Dubai, voucher 20% reducere pentru mobilier şi decoraţiuni Intermobili Furniture valabil până la sfârşitul anului pentru orice locuinţă achiziţionată de la expozanţii TNI.

Iată câteva din proiectele imobiliare, instituţiile financiare şi companiile participante la ediţia aniversară TNI 20 de ani: HILS Development, Plaza Residence, Victoria Homes, Magnolia Urban Residence, Emax Real Estate Dubai, Yapan Development, Denya Lake, Venus Capital Investment, Siena Residence, Villa Nova Residence, Imobiliare Dubai, Logicassa, Libertăţii Gardens Apartments, Snagov Plaza Houses, Lakeview Residences Snagov, 8 Residence Baloteşti, Astorium Life, Libertăţii Gardens Villas 2, Premier Imobiliare, Z Parc Residence, BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Vista Bank, ING Bank, Astorium Garden, Sun City, Siniya Island by Sobha, Aria City Residence, Mervani Invest, TMC Binelui Park, Apulum 94, Educev, Nils Imobiliare, NovingAir, Intermobili Furniture, etc

Lista de expozanţi este disponibilă în aplicaţia de mobil TNI ce poate fi

instalată gratuită de pe Google Play / App Store!

Ediţie ANIVERSARĂ TNI 20 de ani cu peste 100.000 de oferte imobiliare prezentate şi eveniment dedicat profesioniştilor

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) celebrează anul acesta o ediţie specială, marcând 20 de ani de existenţă. Evenimentul se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie 2024 la Palatul Parlamentului, oferind o platformă de referinţă pentru sectorul imobiliar. La această ediţie aniversară TNI s-au alăturat în calitate de Parteneri: HILS Development, EMAX Real Estate Dubai, BRD Groupe Societe Generale, Exigent Unique Projects, Imobiliare Dubai şi Asociaţia Brokerilor Imobiliari.

"Ediţia TNI ce are loc în perioada 20-22 septembrie la Palatul Parlamentului este una specială, deoarece sărbătorim 20 de ani de târguri imobiliare printr-un eveniment deosebit ce reuneşte peste 100.000 de locuinţe noi, dar şi vechi, lansări de proiecte imobiliare, imobile în exclusivitate, proprietăţi executate silit, reduceri la imobile ce cumulează 50 milioane euro şi oportunităţi de investiţii în Dubai, Spania, Bulgaria, Zanzibar, Egipt şi Turcia. Pentru a marca Ediţia Aniversară TNI 20 de ani, organizăm împreună cu Asociaţia Brokerilor Imobiliari ABI, în cadrul Târgului Naţional Imobiliar, pentru prima dată, Conferinţa Naţională a Brokerilor Imobiliari unde se vor dezbate teme de maxim interes pentru domeniul imobiliar, iar la final vor fi recompensate rezultatele activităţii brokerilor imobiliari în cadrul Galei Premiilor Imobiliare! declară Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Naţional Imobiliar.

Conferinţa Naţională a Brokerilor Imobiliari şi Gala Premiilor Imobiliare în cadrul TNI

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la primul târg imobiliar TNI, peste 500 de specialişti din real estate şi din domenii conexe vor fi prezenţi în cadrul Conferinţei Naţionale a Brokerilor Imobiliari.Evenimentul este organizat de Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI) cu sprijinul TNI - Târgul Naţional Imobiliar. Şi-au anunţat deja prezenţa reprezentanţii instituţiilor guvernamentale, a instituţiilor financiare şi cele mai importante instituţii de reglementare în construcţii şi imobiliare. Temele importante de discuţii vor atinge subiecte de maxim interes cum ar fi: Programul Prima Casă, noutăţile legate de preţurile din piaţa rezidenţială, cifre concrete legate de tranzacţiile imobiliare din România, profilul actualizat al consumatorului de credit ipotecar, drepturile consumatorilor şi multe altele.

"TNI este un eveniment de referinţă în domeniul imobiliar, iar în acest an, suntem încântaţi să organizăm, în premieră, Conferinţa Naţională a Brokerilor Imobiliari 2024 în cadrul Târgului Naţional Imobiliar. Alături de invitaţi importanţi, vom aborda subiecte actuale din sectorul imobiliar, de la tranzacţii şi preţuri, la dobânzi şi fiscalitate, dar şi noua lege a intermedierilor imobiliare, care urmează să fie adoptată de Parlament.

Această lege va reprezenta un punct de cotitură în evoluţia serviciilor imobiliare, impunând noi standarde în relaţiile dintre profesionişti şi societate. În plus, cu ocazia TNI 20 de ani vom sărbători acest moment important prin organizarea Galei Premiilor Imobiliare, unde vom recunoaşte oamenii deosebiţi care ne fac mândri să activăm în acest domeniu plin de provocări." declară Horia Ion, Preşedinte Asociaţia Brokerilor Imobiliari ABI

TNI: Imobile noi cu preţuri pornind de la 41.000 euro şi servicii de BUY BACK imobiliar

Portofoliul ediţiei aniversare TNI 20 de ani este variat, reunind oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele şi nevoile: de la proprietăţi low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălţime, apartamente premium, proprietăţi de tip boutique, case pe structură de lemn, locuinţe certificate Green Homes, vile, până la penthouse-uri şi oportunităţi de investiţii în ţară, dar şi în străinătate.

Proprietăţile noi ofertate în cadrul evenimentului au preţul de pornire de 41.000 euro pentru o garsonieră cu suprafaţa utilă de 38mp amplasată în sectorul 4 al capitalei, în ansamblul Grand Urban Residence, ce are termen de finalizare decembrie 2024, se predă complet finisată şi face parte din portofoliul Premier Imobiliare.

"Ultimii 20 de ani au interconetat solid Târgul Naţional imobiliar TNI cu Premier- compania ce a scris istoria imobiliară a zonei de sud. Această ediţie aniversară a Târgului Naţional Imobiliar TNI este şi un prilej potrivit pentru a devoala strânsa legătură dintre cele 2 entităţi. Acesta poate fi considerat un exemplu de bune practici pentru întreaga industrie imobiliară din România, a cărei breaslă de profil suferă la capitolul unitate şi colaborare. Pilonul central al legăturii TNI- Premier a fost încrederea într-o piaţă imobiliară curată şi expusă publicului larg într-o lumină cât mai puternică şi corectă. Legătura s-a creat treptat, ediţie cu ediţie, reciproc avantajos. Beneficiarii au fost, de fiecare dată, clientul final, cel care a regăsit platforma potrivită ce l-a condus către imobilul dorit.

Aşa cum a obişnuit în aceste 2 decenii, Premier aduce la târg lozinca sa TOATĂ ZONA DE SUD ÎNTR-UN SINGUR LOC şi prezintă cele mai atractive unităţi locative din această arie, pe fiecare tip de imobil în parte, de la garsoniere de 41.000 euro până la penthouse-uri şi vile impunătoare cu preţuri de 500.000 euro, aşadar, o paletă extrem de diversificată de produse, ce oferă oportunităţi atât doritorilor de Zona de Sud, cât şi tuturor investitorilor.

În plus, programul de schimb imobiliar numit BUY-BACK IMOBILIAR PREMIER stă la dispoziţia tuturor celor ce doresc o modalitate modernă de a-şi schimba direct proprietăţile, în siguranţă şi fără bătăi de cap." menţionează Giulio Angheloiu- General Manager Premier Imobiliare

Locuinţe executate silit prezentate la TNI

În cadrul ediţiei aniversare TNI 20 de ani, vizitatorii vor putea afla informaţii importante despre sute de imobile aflate în procedură de executare silită din Bucureşti şi provincie şi vor putea beneficia de preţuri mai bune decât în piaţa liberă.

Reprezentanţii platformei Executari.ro au confirmat prezenţa la ediţia TNI din perioada 20-22 septembrie unde promovează portofolii întregi provenite de la bănci, companii de recuperare creanţe, fonduri de investiţii şi lichidatori/executori. Cu peste 3.500 de active imobiliare tranzacţionate până în prezent, ce au o valoare totală de peste 210 milioane euro, echipa Executari.ro este pregătită să asiste potenţialii clienţi pe tot procesul de achiziţie şi participare la licitaţie, realizând o bună documentare şi toate verificările necesare pentru a minimiza riscurile.

TNI: Investiţii în străinătate şi un preţ maxim în expoziţie de 45 milioane euro

În ultimii ani, tot mai mulţi români manifestă un interes crescut pentru investiţiile imobiliare în străinătate, văzând în acestea nu doar o modalitate de diversificare a portofoliului de investiţii, ci şi o oportunitate de a beneficia de pieţe în continuă expansiune. Fie că este vorba de achiziţionarea de proprietăţi de vacanţă, apartamente în metropole europene sau investiţii în zone turistice renumite, românii sunt tot mai atraşi de stabilitatea şi randamentele pe termen lung pe care aceste pieţe le oferă. Vizitatorii TNI au acces în acest weekend la oportunităţi de investiţii avantajoase în Dubai, Spania, Bulgaria, Zanzibar, Egipt şi Turcia. Pentru cei care doresc să investească în străinătate, TNI reprezintă o platformă ideală pentru a descoperi cele mai bune opţiuni de pe pieţele externe, oferind acces la experţi din domeniu şi la dezvoltatori de renume, gata să răspundă tuturor întrebărilor legate de proceduri, reglementări şi avantaje fiscale.

"Emax Real Estate, aduce în exclusivitate proiecte imobiliare(vile) din Zanzibar, în prima linie la Oceanul Indian, poziţionate în cel mai exotic golf! Vilele vor fi administrate în circuit hotelier, ale căror preţuri pleacă de la 239.000 euro, unde operatorul hotelier garantează minim 10% randament anual , randamentele la o asemenea investiţie fiind între 15-25% anual! Vilele vor fi administrate de unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume. Vilele beneficiază de piscină, pergolă, zonă de barbecue, peisagistică, toate incluse în preţ! De asemenea, venim în exclusivitate cu proiecte imobiliare din Dubai, care beneficiază de plajă privată naturală şi facilităţile unui hotel de 5 stele, ale căror preţuri pornesc de la 250.000 euro, cu plan de plată eşalonat pe 3 ani de zile! " declară Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate

"Investiţiile în proprietăţi imobiliare din Dubai au fost extrem de profitabile în ultimii ani, iar valoarea unei proprietăţi poate creşte cu 30% până la 100% în timp. Interesul românilor pentru achiziţii imobiliare în Dubai este în creştere, având în vedere avantajele financiare pentru investitori, faptul că nu există taxe pe profit, pe proprietate, închiriere sau revânzare, planurile de plată flexibile, preţuri care încep de la 150.000 euro, faptul că investiţia este protejată de guvern, plata ratelor şi după primirea cheilor, randamente ridicate ale chiriilor şi posibilitatea de a deţine proprietăţi pe viaţă. Investiţiile inteligente în Dubai pot oferi un randament de peste 15% pe an. În consecinţă, se prognozează că cererea de proprietăţi va continuă să crească în 2025, iar preţurile proprietăţilor s-au apreciat cu 20% în ultimul an." menţionează Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro

Cea mai scumpă proprietate ofertată în cadrul ediţiei aniversare TNI 20 de ani este un Penthouse ultra luxos în una dintre cele mai dorite locaţii din lume: Palm Jumeirah. Dezvoltat de Nakheel şi prezentat de Imobiliare Dubai, acest penthouse este o adevărată capodoperă a designului şi exclusivităţii. Cu un preţ de 45 milioane euro, această proprietate impunătoare oferă 5 dormitoare, dispuse pe două nivele, lift privat şi o suprafaţă uriaşă de 2000 mp, cu vederi uimitoare asupra Golfului Persic şi a oraşului Dubai.

TNI: Garsonierele nu mai sunt cele mai căutate tipuri de imobile!

În prezent se constată o schimbare a preferinţelor cumpărătorilor către locuinţe mai spaţioase, confortabile şi bine echipate, în special în oraşele mari şi zonele cu acces uşor la multiple facilităţi. Apartamentele cu trei camere sunt cele mai solicitate, reprezentând majoritatea căutărilor pentru achiziţii, în timp ce interesul pentru garsoniere a scăzut considerabil.

"Ediţia aniversară TNI 20 de ani marchează un moment de referinţă pentru industria imobiliară din România reflectând atât importanţa evenimentului, cât şi gradul avansat de maturizare al pieţei, în general. În contextul unor provocări economice cu impact semnificativ asupra puterii de cumpărare a românilor, pandemii şi alte crize globale, sectorul imobiliar s-a maturizat. Remarcăm în prezent nu doar o aşezare a pieţei, ci şi o diversificare a intereselor cumpărătorilor, care acordă o atenţie sporită calităţii construcţiei, experienţei dezvoltatorului şi caracteristicilor tehnice ale unei locuinţe.

Conform celor mai recente rapoarte de cercetare derulate de HILS Development, interesul bucureştenilor pentru spaţiile mici, în special apartamente de tip garsonieră, a scăzut semnificativ. Pe de altă parte, 1/3 dintre bucureşteni caută în prezent apartamente cu 3 camere şi jumătate dintre locuitorii Capitalei preferă apartamentele cu suprafeţe generoase, care încep de la 60 mp construiţi.

La fel ca în anii trecuţi, HILS Development rămâne un partener de încredere al Târgului Naţional Imobiliar. Suntem pregătiţi să întâmpinăm vizitatorii cu oferte avantajoase dar mai ales, cu argumente pentru a înţelege beneficiile locuirii într-o comunitate, nu doar într-un apartament. Pentru a răsplăti vizitatorii care ne vor trece pragul la standul HILS Development, oferim o reducere suplimentară de 1.000 euro pentru fiecare contract semnat, în plus faţă de campaniile desfăşurate în prezent. " declară Bogdan Bălaşa, General Manager HILS Development

TNI: Târg cu finanţare inclusă

Un eveniment imobiliar nu ar fi complet fără prezenţa soluţiilor de finanţare prin care nevoia de locuinţe se concretizează, devenind cerere. La târgul imobiliar ce începe VINERI, 20 septembrie, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentanţii principalelor 6 instituţii financiar bancare din România pentru a primi soluţia optimă de finanţare: BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Vista Bank şi ING Bank.

TNI: Valea Prahovei - o piaţă imobiliară în plină expansiune şi transformare

Piaţa imobiliară din Valea Prahovei prezintă un interes crescut faţă de investitori străini precum şi faţă de un număr din ce în ce mai mare de români care îşi doresc o casă de vacanţă. Vizitatorii TNI vor găsi la standul Mervani Invest un portofoliu variat ce cuprinde case, vile, apartamente şi garsoniere în blocuri mai vechi sau în ansambluri rezidenţiale noi, hoteluri şi terenuri în zona montană: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal precum şi în zona submontană: Câmpina, Breaza, Cornu şi Brebu.

"În ultimul timp foarte multe familii de tineri cu joburi în Bucureşti sunt interesate de relocarea casei din Bucureşti în zona pre-montană, acceptând o navetă zilnică, iar cele mai căutate proprietăţi sunt casele şi vilele de aproximativ 120 mp cu preţuri până la valoarea de 140.000 euro cu teren de circa 500 mp. Aceste proprietăţi sunt listate la vânzare în localităţi precum Câmpina, Brebu, sau Cornu, distanţa între aceste localităţi şi Bucureşti fiind de aproape 100 Km, parcursă în aproximativ 90 min. Sunt situaţii când în interiorul Bucureştiului durata parcursă între casă şi job este mai mare de 90 de minute. Totodată sunt şi solicitări de la persoane în vârstă care vând apartamentele la Bucureşti şi cumpără apartamente la Câmpina, unde clima este pe placul lor şi viaţa de zi cu zi mai uşoară. În zona montană se caută cu precădere apartamente de vacanţă cu 2 sau 3 camere în jurul preţului de 110.000 euro, iar cea mai solicitată localitate este Sinaia. Cea mai spectaculoasă proprietate pe care o avem în acest moment la vânzare este un teren de aproximativ 15.000 mp în Buşteni, zona centrală, cu oportunitatea de a dezvolta un ansamblu rezidenţial de aproximativ 40.000 de mp şi spaţii comerciale la un preţ de 100 euro/mp. declară Laurenţiu Megelea - Manager Mervani Invest

TNI: Preţurile apartamentelor s-au majorat în medie cu 17%, iar chiriile au crescut cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

În ultimele 8 luni, piaţa imobiliară a cunoscut creşteri semnificative atât în ceea ce priveşte preţurile apartamentelor, cât şi chiriile. Aceste creşteri reflectă atât cererea continuă pentru locuinţe, cât şi impactul inflaţiei şi al costurilor mai mari de construcţie. În Bucureşti, preţul mediu pentru vânzarea apartamentelor noi şi vechi în luna august a fost de 1.870 euro/metru pătrat, iar Clujul rămâne oraşul cu cel mai ridicat preţ pe metru pătrat din ţară, respectiv 2.786 euro/metru pătrat, conform celor mai recente date de pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX ce susţine Târgul Naţional Imobiliar.

"Observăm o dinamică pozitivă în piaţa imobiliară, marcată de o creştere considerabilă a interacţiunilor între vânzători sau chiriaşi şi potenţiali cumpărători. Interacţiunile pentru apartamentele de vânzare au crescut cu 34% faţă de anul trecut şi cu 18% faţă de luna precedentă. De asemenea, observăm o creştere de 10% a interacţiunilor între chiriaşi şi proprietari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi de 23% faţă de luna anterioară. În ceea ce priveşte preţurile, în august 2024, apartamentele de vânzare sunt, în medie, cu 17% mai scumpe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar chiriile au înregistrat o creştere de 14%. Ştim că, pe lângă aceste date lunare, utilizatorii noştri au nevoie de mai multe informaţii pentru a-şi găsi locuinţa potrivită. De aceea, am lansat indexul T.R.A.I., care oferă detalii esenţiale despre cartierele din ţară, ajutându-i să ia decizii bine informate. Indexul include 17 criterii, dintre care 4 bazate pe date obiective şi 13 evaluate de locuitorii cartierului. Ne dorim ca utilizatorii Storia să ia cele mai bune decizii pentru ei, motiv pentru care lucrăm constant pentru a le oferi o experienţă prietenoasă pe platformă şi în aplicaţie, alături de instrumente utile în căutarea locuinţei potrivite." declară Monica Dudău, Senior Marketing Manager Storia & OLX Imobiliare.

TNI: Grupul RIXOS prezintă în exclusivitate oportunităţi de investiţii în Turcia

Prestigiosul grup Rixos va fi prezent la ediţia aniversară a Târgului Naţional Imobiliar oferind vizitatorilor, pentru prima dată în România, şansa de a investi în piaţa imobiliară din Turcia, în proiectul Rixos Tersane Istanbul.

Având o experienţă de peste 25 de ani în domeniul hotelier, Rixos dezvoltă cel mai mare complex imobiliar din Istanbul în Golful Cornul de Aur, cu ieşire directă la Strâmtoarea Bosfor.

"Cu o arhitectură modernă într-o locaţie cu o istorie mai veche de 600 de ani, pe o suprafaţă de 242.000 mp, proiectul Tersane Istanbul include hoteluri de 5 stele, muzee, restaurante şi cafenele, centre comerciale cu branduri internaţionale de top, 2 porturi cu o capacitate de 280 de yachturi şi 350 de apartamente de lux. Acest proiect îmbină luxul, calitatea şi oportunitatea unei foarte bune investiţii, garantând un randament de 7% anual. Piaţa din Turcia este în plină expansiune, iar creşterea preţurilor în imobiliare este de aproximativ 25% pe an, ceea ce face ca proiectul Rixos Tersane Istanbul să fie o ocazie unică pentru cei care îşi doresc să investească pe termen mediu sau lung. Preţurile noastre încep de la 930.000 de dolari, iar suprafeţele sunt cuprinse între 65 mp şi 450 mp. Prima etapă a proiectului va fi finalizată în decembrie 2024, iar a doua are ca şi termen limită decembrie 2026. Toate apartamentele noastre se predau la cheie , complet mobilate şi utilate. " declară Zeki Oguz, Director LessMoreProject şi CEO al proiectului Tersane Istanbul

TNI: Green Homes- Revoluţia Locuinţelor Sustenabile şi Eficiente Energetic

Trendul caselor sustenabile energetic, cunoscut şi sub denumirea de "Green Homes", a câştigat tot mai multă popularitate în ultimele decenii, reflectând o conştientizare sporită a impactului ecologic al construcţiilor şi dorinţa de a proteja mediul înconjurător. Aceste case sunt concepute pentru a minimiza consumul de energie şi resurse, reducând în acelaşi timp amprenta de carbon. Certificarea Green Homes este un proces prin care o casă este evaluată şi atestată conform unor standarde stricte de eficienţă energetică şi sustenabilitate.

"Observăm o tendinţă ascendentă în creşterea numărului de dezvoltatori orientaţi spre construcţia de locuinţe sustenabile. În prezent, portofoliul nostru include 18.840 de locuinţe care sunt fie certificate, fie în proces de certificare Green Homes, cu o valoare totală ce depăşeşte 4 miliarde de euro. Aceste locuinţe pot fi achiziţionate prin credite verzi oferite de zece bănci partenere, printre care se numără Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD, Procredit Bank şi ING Bank. În plus, am lansat recent o iniţiativă europeană şi internaţională, SMARTER finance for EU (SMARTER4EU), care are ca obiectiv accelerarea certificării proiectelor rezidenţiale la nivel european. Scopul acestei iniţiative este de a atinge o valoare de piaţă de 100 de miliarde euro, în conformitate cu standardele de performanţă ale taxonomiei europene pentru finanţări verzi. Programul este susţinut de Agenţia Executivă pentru Climă, Infrastructură şi Mediu (CINEA) din cadrul Comisiei Europene, prin programul LIFE Clean Energy Transition." menţionează Monica Ardeleanu, Director Executiv şi de Cercetare, Romania Green Building Council.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb