TCL organizează expoziţia "ELEMENTS - TCLGreen Horizon"

D.T.
Miscellanea / 19 aprilie 2023

TCL organizează expoziţia "ELEMENTS - TCLGreen Horizon"

La Milan Design Week, TCL prezintă expoziţia "ELEMENTS - TCL Green Horizon", o expoziţie inedită, inspirată de TCLGreen, iniţiativa globală a companiei, menită să promoveze şi să contribuie la susţinerea unei planete verzi şi durabile, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, uizitatorii vor avea parte de o prezentare a gamei de produse TCL Europe pentru anul 2023.

"Suntem încântaţi să participăm la Milan Design Week şi să prezentăm publicului larg inovaţiile noastre, mai ales cele din campania globală TCLGreen. Expoziţia "ELEMENTS - TCL Green Horizon" demonstrează încă o dată că natura a fost şi este cea mai mare sursă de inspiraţie, creativitate, inovaţie şi tehnologie. Invităm vizitatorii să descopere produsele noastre durabile şi să se bucure de experienţe captivante, în toate cele patru secţiuni tematice ale expoziţiei, fiecare dintre acestea fiind proiectată cu atenţie şi dedicare, pentru a crea senzaţia unică de conectare cu toate elementele naturii," a declarat Tiago Abreu, coordonatorul Centrului de inovare în design X-Lab al TCL.

Turul începe cu exponatele amplasate în curtea expoziţiei, iar primele creaţii sunt dedicate elementului primordial: Pământ. Aici, vizitatorii sunt întâmpinaţi de sculptura TCLGreen, care simbolizează recunoştinţa noastră faţă de multitudinea de resurse pe care ni le oferă Planeta, precizează comunicatul.

Expoziţia continuă în interior prin elementul Apă, liant între tot ce există, care creează un sentiment de conexiune şi reprezintă capacitatea noastră de a genera fluxuri convergente de idei. Următorul element pe circuitul de vizitare este: Focul - simbol al începutului civilizaţiei, acesta reprezintă spiritul inovaţiei, care se află dintotdeauna în centrul activităţii TCL. Spre final, printr-o instalaţie de draperii, secţiunea dedicată elementului Aer oferă un moment de linişte, de redescoperire a sinelui şi a esenţei, invitând vizitatorii să respire, să se relaxeze, să se bucure şi să reflecte la întreaga experienţă la care au luat parte.

Participarea TCL la Milan Design Week este un punct de referinţă în parcursul verde al companiei, care exemplifică alegerea TCL de a-şi derula activităţile în concordanţă cu principiile Environmental-Social Governance (ESG), sub umbrela campaniei globale TCLGreen, arată sursa. TCL îşi perfecţionează permanent ambalajele, o sursă semnificativă de deşeuri, prin înlocuirea ambalajelor din polistiren expandat (expanded polystyrene / EPS) cu alternative uşoare, regenerabile şi netoxice, cum ar fi coloana de aer şi hârtia kraft. Totodată, prin reducerea dimensiunii şi greutăţii pachetelor, TCL contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transport. Mai mult, prin utilizarea modelelor de ambalaje mai simple, mai puţin colorate, precum şi a cernelurilor pe bază de apă şi ulei de soia, TCL reduce nivelul de utilizare a substanţelor chimice dure de imprimare, precizează comunicatul.

De asemenea, aşa cum arată şi Raportul TCL Technology ESG 2022, compania a investit un total de 1,04 miliarde USD în protecţia mediului. Mai mult, tehnologia TCL a condus la economisirea a 229,53 milioane de tone de apă, iar cantitatea de resurse de apă reciclată a ajuns la 54,64 milioane de tone. În plus, cantitatea de deşeuri reciclate este de 81.865 de tone.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb