Tedi va deschide cel de-al şaisprezecelea magazin din România

I.A.
Companii / 27 aprilie 2023

Tedi va deschide cel de-al şaisprezecelea magazin din România

Retailerul german Tedi, unul dintre retailerii non-food din Europa, anunţă deschiderea unui nou magazin pe piaţa românească, ce îşi va deschide porţile vineri 28 aprilie, pe o suprafaţă de 842 de metri pătraţi, în centrul comercial Aushopping din Satu Mare, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Conform comunicatului, noul magazin Tedi este rezultatul parteneriatului dintre retailerul german şi compania de consultanţă imobiliară Nhood România, care administrează centrul comercial Aushopping Satu Mare.

Cristian Puşcoi, Head of Expansion & Construction TEDi România a declarat: "Este foarte reconfortant şi, totodată, motivant să ştim că ne putem baza pe un partener cu o experienţă vastă în operarea şi comercializarea proiectelor comerciale şi pe eforturile sale de regenerare a spaţiilor imobiliare şi a comunităţilor din jurul lor. Suntem siguri că deschiderea magazinului nostru din Aushopping Satu Mare va fi încă un caz de succes, în care comunitatea Nhood devine şi comunitatea noastră".

Tatian Diaconu, CEO Nhood România spune: "Misiunea noastră este aceea de a crea spaţii pline de viaţă, gândite special pentru a deservi nevoile şi aşteptările comunităţilor pe care centrele noastre comerciale le animă, dar nu putea face asta fără parteneri de încredere, cu valori comune. Suntem foarte încântaţi de acest parteneriat cu TEDi, prin care ne dorim să completăm experienţa pe care Centrul Comercial Aushopping Satu Mare o oferă comunităţii."

Tedi a intrat pe piaţa românească în primul trimestru al anului 2022 şi a construit până în prezent o reţea de 15 magazine pe piaţa locală: Baia Mare, Baloteşti, Bucureşti, Câmpina, Câmpulung, Moreni, Oradea (2 magazine), Paşcani, Ploieşti (2 magazine), Turda, Timişoara (2 magazine), Voluntari.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deţine peste 2.900 de magazine în 14 ţări şi peste 31.500 de angajaţi.

Sortimentul Tedi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă şi decoraţiuni, articole de papetărie şi bricolaj, accesorii pentru cadouri şi petreceri, drogherie şi produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte ţări din UE, la standarde înalte de producţie. Datorită rutelor de livrare relativ scurte, amprenta de carbon a produselor TEDi este, de asemenea, redusă.

Nhood România este o companie de consultanţă imobiliară cu expertiză în domenii precum animaţia comunitară, operarea şi marketingul proiectelor cu destinaţie mixtă, managementul activelor şi dezvoltarea de proiecte durabile cu o gamă largă de funcţii şi servicii (magazine, apartamente, birouri, hoteluri, centre comunitare). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu şi economic - oameni, planetă, profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să gestioneze portofoliul de 21 de centre comerciale Auchan din întreaga ţară şi să continue dezvoltarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România - Cartier Coresi - în beneficiul comunităţilor şi al tuturor parteneriatelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb