Telefonul I7500 - primul model Samsung cu tehnologie Android

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 aprilie 2009

Samsung îşi consolidează poziţia de top prin folosirea tehnologiei Android, noul sistem de operare din industria telefoanelor mobile

Samsung Electronics Co., Ltd., unul dintre liderii pieţei de telefonie mobilă, a lansat, în Europa, terminalul I7500, primul telefon Samsung care funcţionează pe baza sistemului de operare Android. În urma acestei lansări, Samsung a devenit prima companie din top trei din lume, producătoare de telefoane mobile, care a dezvăluit un telefon ce funcţionează pe baza tehnologiei Android.

JK Shin, Executive Vice President and Head of Mobile Communication Division în cadrul Samsung Electronics, a declarat: "Samsung este unul dintre primii membrii ai Open Handset Alliance, care a întreprins demersuri constante pentru a putea introduce pe piaţă telefonul inovator Android. Datorită poziţiei de lider pe care o deţine în domeniul tehnologiei telefoanelor mobile şi strategiei durabile de a putea folosi orice sistem de operare, consider că Samsung oferă clienţilor săi o gamă variată de opţiuni şi beneficii".

Samsung I7500 este un smart phone de ultimă generaţie, cu un ecran full touch de 3.2" AMOLED, viteză de transfer de 7.2Mbps HSDPA , conectivitate WiFi ce permite utilizatorilor accesul la serviciile Google Mobile şi navigare pe internet la viteze uimitoare.

Utilizatorii lui Samsung I7500 pot accesa toate serviciile Google, incluzând Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calendar şi Google Talk. GPS-ul încorporat permite folosirea aplicaţiilor Google Maps precum My Location, Google Latitude, Street View, căutări locale şi descrieri detaliate ale diferitelor itinerarii. De asemenea, sute de alte aplicaţii sunt disponibile prin Android Market. De exemplu, aplicaţia Wikitude, un ghid mobil de călătorie, îngăduie utilizatorilor să acceseze informaţii despre locuri necunoscute prin intermediul articolelor Wikipedia.

Bazându-se pe poziţia meritată de lider a Samsung, modelul I7500 are încorporate ultimele tehnologii multimedia. Ecranul mare şi colorat 3.2"AMOLED permite afişarea conţinutului multimedia şi o experienţă full touch. Alături de camera de 5 megapixeli şi numeroasele formate de codec-uri, I7500 are o durată mare de viaţă a bateriei (1500mAh) şi o memorie generoasă de până la 40GB (memorie internă: 8GB, memorie externă de până la 32GB) pentru ca utilizatorii să se poată bucura de toate aplicaţiile şi conţinutul multimedia. Mai mult, telefonul impresionază şi prin designul compact şi grosimea de numai 11,9mm.

Samsung I7500 va fi disponibil în România şi în alte ţări din Europa din vara acestui an.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 105 miliarde USD în anul 2007. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri - Digital Media & Communications şi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb