Telekom Banking aniversează doi ani de activitate în România

D.B.
Companii / 24 octombrie 2019

Telekom Banking aniversează doi ani de activitate în România

În octombrie 2017, Telekom Romania şi Alior Bank au lansat Telekom Banking, proiectul financiar digital care răspunde nevoilor consumatorilor de produse şi servicii rapide, uşor de utilizat, de oriunde şi oricând, se arată într-un comunciat trimis Redacţiei.

Serviciile Telekom Banking au fost lansate gradual, începând cu doi piloni moderni şi uşor de folosit - operaţiuni zilnice bancare (conturi curente, carduri de debit, depozite) şi o nouă soluţie pe piaţa românească, platforma de Schimb Valutar Online, prin intermediul căreia clienţii beneficiază de un curs de schimb valutar avantajos, pentru zece valute, actualizat în timp real. Ulterior, oferta Telekom Banking a fost completată cu servicii de finanţare a dispozitivelor din oferta Telekom Romania, dar şi cu servicii de tip credite de nevoi personale fără garanţii şi facilitatea overdraft, mai menţionează sursa citată.

Numărul de clienţi care utilizează produsele şi serviciile prin ofertaTelekom Banking este în continuă creştere, aceştia având la dispoziţie mai multe canale de deschidere a relaţiei cu banca - într-unul din cele peste 60 magazine din reţeaua Telekom şi ale partenerilor selectaţi, prin intermediul agenţilor de vânzări directe, prin parteneriatele dezvoltate cu intermediari financiari, dar şi online, prin intermediul aplicaţiei de mobile Telekom Banking. Oricine este interesat să îşi deschidă un cont bancar online, fără drumuri la bancă, poate descărca gratuit aplicaţia de mobile banking din Appstore sau Google Play şi după parcurgerea unor paşi simpli, în doar 5 minute, poate deveni clientul băncii. Aplicaţia este simplă şi uşor de folosit, cu funcţionalităţi unice în piaţă şi oferă acces instant la banii din cont, iar tranzacţiile şi încasările online în lei sunt gratuite.

Strategia de creştere se axează în prezent atât pe atragerea de depozite la termen cu dobânzi atractive, clienţii fiind bonificaţi cu 3,35% dobândă anuală pentru depozitele la termen în lei pe 12 luni deschise prin intermediul aplicaţiei de mobil Telekom Banking, dar şi pe acordarea de credite de consum în condiţii avantajoase, suma maximă acordată de 150.000 lei fiind printre cele mai atractive din piaţă. Ca exemplu, pentru clienţii care îşi refinanţează creditele existente şi îşi virează veniturile în contul curent, dobânda fixă începe de la 7,9% pentru sume mai mari de 70.000 lei şi poate ajunge până la 16%, în funcţie de suma solicitată, profilul clientului şi istoricul său de creditare. Pentru un credit de refinanţare de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 8,33%, rată credit 1,419 lei şi valoarea totală platibilă 85,205 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 7,9%. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) şi comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Banca a reuşit să îşi crească de peste 10 ori volumul de creditare în primele 9 luni ale anului şi estimează că până la sfârşitul anului 2019 va atinge o cotă de piaţă de aproape 2% din volumul total de credite de consum nou acordate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb