Telekom Romania lansează o nouă iniţiativă pentru educaţie în parteneriat cu SuperTeach

G.U.
Companii / 27 august 2020

Telekom Romania lansează o nouă iniţiativă pentru educaţie în parteneriat cu SuperTeach

De peste 5 ani, Telekom Romania îşi concentrează eforturile în direcţia digitalizării educaţiei, iar în rolul său de integrator de tehnologii în folosul comunităţii a lansat soluţii care contribuie la digitalizarea sistemului de învăţământ românesc, conform unui comunicat de presă. În contextul pandemiei, pentru susţinerea continuităţii procesului educaţional, Telekom Romania a pus la dispoziţia şcolilor, profesorilor, elevilor şi părinţilor pachetul SmartEdu, cu reducere de 100% pentru internetul nelimitat 4G şi licenţe de acces în platforma digitală, oferită prin parteneriatul cu Adservio.

Sistemul educaţional are nevoie de soluţii strategice pe termen lung, care să faciliteze instruirea continuă a profesorilor şi accesul la tehnologie pentru toate părţile implicate (profesori, părinţi, copii).

Conform unui studiu realizat de SuperTeach, 76% dintre profesori au declarat că nu au primit niciun ajutor din partea şcolilor şi autorităţilor în predarea online.

Profesorii au nevoie de suport pentru a reuşi să îşi adapteze metodele de predare la noua normalitate, au nevoie să facă parte dintr-o comunitate puternică, deschisă la inovaţie şi interactivitate.

Ca un răspuns natural la nevoile actuale, Telekom Romania, împreună cu partenerul său SuperTeach, dau startul unei noi iniţiative care vizează îmbunătăţirea acestui sistem, prin crearea unei platforme digitale.

Potrivit comunicatului, parteneriatul are la bază construirea unei comunităţi solide, în care cadrele didactice identifică împreună soluţii care să contribuie la o educaţie performantă şi eficientă, prin acces la numeroase resurse educaţionale: webinarii şi workshop-uri, cursuri şi conferinţe online şi traininguri pe diverse teme de interes dedicate dezvoltării lor profesionale, organizate împreună cu partenerii Telekom.

SuperTeach este un proiect iniţiat de antreprenori în sprijinul profesorilor şi al sistemului de educaţie preuniversitar, care mobilizează profesorii pentru un nou stil de a face educaţie elevilor români, din moment ce aceştia reprezintă punctul principal în evoluţia educaţiei din România. Ei sunt cei care au puterea de a transforma sistemul educaţional românesc din interior, ajutând generaţiile de mâine să îşi maximizeze potenţialul şi să creeze o societate mai bună. Mentalitatea profesorului schimbă mentalitatea elevilor, iar prin aceştia se schimbă viitorul României.

Misiunea Telekom şi SuperTeach este ca împreună să mobilizeze comunităţile de profesori cu o mentalitate deschisă şi să le pregătească din punct de vedere digital pentru un sistem educaţional adaptat la noua normalitate. Un sistem în care profesorii au acces facil la resurse didactice, se susţin reciproc şi lucrează constant la formarea unor generaţii viitoare creative, empatice, colaborative, cu elevi pregătiţi pentru provocările viitorului, adaugă sursa citată.

În contextul actual, este nevoie ca atât societatea civilă, cât şi companiile, să îşi unească forţele pentru construirea unui viitor mai bun pentru educaţie, pentru un sistem de învăţământ complet adaptat la realitatea de azi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb