Telerenta lansează o platformă automatizată de închiriere şi livrare de echipamente electronice

A.F.
Companii / 16 mai 2023

Mădălin Ilie, CEO Telerenta

Mădălin Ilie, CEO Telerenta

Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, lansează o platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici. Compania face parte din grupul american de investiţii NCH şi are în plan mai multe runde de finanţare de câteva zeci de milioane de euro pentru extinderea business-ului în Romania şi Europa în următorii 5 ani, conform unui comunicta remis redacţiei.

Conform comunicatului,Telerenta a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali să închirieze echipamente electronice (pentru început, televizoare) sub formă de abonament, pentru o perioadă cuprinsă între 3 şi 24 de luni. Oferă, astfel, posibilitatea celor interesaţi să aibă acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generaţie, care pot fi folosite în acord cu nevoile acestora.

Tot procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte uşor dintre produsele listate în platformă şi le pot chiar înlocui cu altele cu specificaţii superioare, oricând, pe durata contractului.

Telerenta este o soluţie alternativă la achiziţia de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate şi se adresează tuturor celor interesaţi de tehnologie, dar care nu au posibilitatea de a o accesa şi celor interesaţi să testeze şi să utilizeze cele mai noi echipamente electronice.

În prezent, utilizatorii pot alege din peste 60 de modele TV noi, aflate în garanţie, din gamele curente şi cu mare căutare în piaţă, cu diagonale de până la 215 cm, de la 5 producători de top: LG, Philips, Samsung, Sony şi TCL.

"Am lansat Telerenta în contextul trendurilor globale de tehnologizare accelerată în toate domeniile de activitate. Mai mult, închirierea de echipamente vine ca o evoluţie logică, naturală, de la achiziţia directă sau în rate a produselor electronice. Am identificat, doar în România, o piaţă de aproximativ 500.000 de persoane interesate să închirieze echipamente electronice. Cu Telerenta, oricine poate închiria un televizor în câteva minute, chiar şi de pe telefonul mobil. Mai mult decât atât, în scurt timp urmează să inauguram un nou serviciu logistic pentru clienţii noştri, pe care l-am denumit intern < < Instant Delivery > >. Pentru clienţi, Telerenta este cea mai flexibilă şi simplă modalitate de a se bucura de televizorul dorit, care vine la pachet cu serviciile de înlocuire rapidă în caz de defecţiune şi acoperire în proporţie de 80% a costului, în cazul unei daune accidentale", spune Mădălin Ilie, CEO Telerenta.

Telerenta va introduce noi categorii de produse electronice şi IT în portofoliu în a doua parte a anului, alături de servicii post-vânzare ce aduc valoare suplimentară utilizatorilor serviciilor de închiriere. De asemenea Telerenta vizează, în viitorul apropiat, şi extinderea pe pieţe externe, preponderent din UE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb