Termoenergetica este noul operator termic al Bucureştiului

I.L.
Companii / 30 noiembrie 2019

Gabriela Firea semnează contractul de delegare a serviciului de termoficare (sursa www.pmb.ro)

Gabriela Firea semnează contractul de delegare a serviciului de termoficare (sursa www.pmb.ro)

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că de la 1 decembrie Termoenergetica este noul operator de energie termică din Capitală. Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul de delegare a gestiunii serviciului de termoficare azi, potrivit unui comunicat de presă.

Gabriela Firea a afirmat: "Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator de termică al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti. Compania va continua şi va dezvolta investiţiile începute de fosta regie pentru modernizarea sistemului de termoficare, necesare pentru reducerea avariilor în reţea. Am început un amplu proces de modernizare şi înlocuire a conductelor cu vechime de peste 50 de ani, care ar fi trebuit schimbate încă de acum 20-30 de ani. În acest an au fost contractate lucrări de intervenţie în primă urgenţă la reţea pentru 52 de şantiere în Capitală şi au fost finalizate primele lucrări. O parte dintre intervenţii continuă şi pe timp de iarnă, altele fiind programate pentru primăvara anului viitor, pentru a nu opri livrarea agentului termic decât pe timp de avarie", potrivit News.ro.

Contractul a fost aprobat, la propunerea primarului general, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 14 noiembrie.

La aceeaşi dată, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov a primit un mandat special, din partea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de delegare a serviciului public de alimentare termică şi de atribuire a contractului către Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A.

Potrivit PMB, documentaţia contractului de delegare a gestiunii include un studiu de oportunitate privind gestiunea serviciului public de alimentare cu energie termică, producerea, transportul, distribuţia şi furnizarea energiei termice, procesul-verbal de predare-preluare a bunurilor către companie, regulamentul Serviciului Public de Alimentare cu energie termică, caietul de sarcini şi contractele de furnizare a energiei termice.

Miercuri Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice a anunţat că Termoenergetica va începe negocierile pentru noul contract cu ELCEN, de furnizare a energiei termice pentru bucureşteni.

RADET a intrat în faliment în data de 11 noiembrie conform deciziei definitive a Curţii de Apel Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pe cand va calca pe urmele RADET?

    1. Chiar nu vedeti ca toti cei cu functii au fete de oameni care nu au muncit nici odata?Alta spalare de bani vor monta din banii de reparatii maimutoi,panselute,spectacole grotesti,mititei,manele,gogosi ,targuri cu kiciuri etc.Primeste de la buget 10 lei cheltuieste 100 si mai vrea 50 platim noi ei nu platesc telefoane,benzina,mancare ,taxe etc.Despre magistala Radet-reparatia trebuia inceputa din 90 DAR NU NE VINDEM TARA O FURAM NOI-IMGB FACE ORDINE..................INCA UN DAR-UvietiITATI-VA LA SERIALE TAMPE CARATI SACOSE CU MACARE (sensul vietii )DE VI SE INDOAIE GENUNCHII iar ei ne vor minti si fura pentru 10 vieti-AMIN

      Ia priviti:o persoana sta cu bratele incrucisate,unul se face ca rasfoieste ceva(sigur nu stie ce scrie acolo),altul sta cu tel.pe masa-poate suna cineva ,o alta persoana se face ca scrie ceva............si gata s-a rezolvat NU!!!!!!!!!!!!! D-na incrucisate cu bratele este sefa sindicat Radet care intr-0 emisiune TV-a spus razand ca sunt tevile praf noi am intrat in faliment -tot razand-

    Locul lui FIEREA si a acolitilor ei si a lui Pandele este pentru 20 (douazeci ) de ani la "Beciul Domnesc" pentru milioanele pe care le-au furat dela PMB prin firmele capuse pe care le.au creat prin slugoii lor, Sau si mai bine si mai ieftin, doua locuri la zidul dela Targoviste in fata plutonului de executie. Cu cat mai repede cu atat mai bine!!

    1. Si noi facem frigul in apartamentele neincalzite de pe Grivita sau Mihalache, ca pe vremea lui Ceasca!

      Unde sa emigram, ca suntem batrani!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb