Thales România a închiriat 5.300 metri pătraţi de birouri

V.D.
Companii #Construcţii / 8 noiembrie 2018

Viorel Opaiţ

Viorel Opaiţ

Thales Romania, subsidiara locală a grupului francez activ în industriile aerospaţială, apărare şi electronică, a închiriat 5.300 metri pătraţi în complexul Orhideea Towers dezvoltat de CA Immo în Bucureşti.

Compania de consultanţă imobiliară JLL a reprezentat Thales în procesul de identificare a celor mai bune opţiuni de relocare şi în negocierea contractului, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Zona Centru-Vest a Bucureştiului, unde se va muta Thales, a atras în acest an aproape o treime din cererea de spaţii de birouri înregistrată în primele nouă luni ale anului, fiind una dintre cele mai căutate destinaţii de către companii, se mai arată în comunicat.

"Relocarea Thales in Orhideea Towers confirmă două trenduri de pe piaţa de birouri din Bucureşti. Primul, angajatorii sunt din ce în ce mai atenţi la nevoile noilor generaţii de angajaţi şi sunt preocupaţi să le asigure cele mai bune condiţii de lucru. Al doilea, clădirile din zona de Centru-Vest a Bucureştiului continuă să atragă cei mai importanţi chiriaşi, oferind termeni contractuali favorabili şi o infrastructură de transport mai bună", a declarat Viorel Opaiţ, director de dezvoltare JLL România.

Thales se va muta în Orhideea Towers luna viitoare din Riverplace (Riverview House). În prezent, în companie lucrează peste 300 de specialişti, iar planurile vizează dublarea acestei cifre în următorii cinci ani.

Orhideea Towers este localizat în partea de centru-vest a Bucureştiului, în cel mai nou pol de birouri al oraşului. Proiectul are o suprafaţă totală închiriabilă de 37.000 de metri pătraţi şi include două turnuri în formă de H, legate printr-o punte.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clienţilor care doresc să obţină valoare adăugată prin deţinerea, închirierea sau investiţiile în proprietăţi imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 7,9 miliarde dolari SUA, JLL activează în 300 de sucursale în 80 de ţări şi înglobează cca 82.000 de angajaţi în întreaga lume.

Thales este activ în România de 40 de ani, iar începând din 2007 şi-a dezvoltat operaţiunile industriale la nivel local. Iniţial, compania a fost un furnizor pentru forţele armate româneşti. De-a lungul ultimilor zece ani, grupul a devenit, de asemenea, un actor important în industria de transport feroviar din România şi deţine în prezent un centru de competenţe pentru principalele linii de cale ferată, unde lucrează 200 de ingineri de software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb