Therme Bucureşti se extinde cu un nou spaţiu, în urma unei investiţii de peste 10 milioane de euro

Companii #Construcţii / 28 noiembrie 2016

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Centrul de relaxare, wellness şi distracţie, Therme Bucureşti, extinde corpul Galaxy, destinat familiilor cu o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de peste 10 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Capacitatea totală a corpului Galaxy, după deschiderea noului spaţiu, se va dubla, ajungând la 2.000 de persoane simultan.

"Românii au fost foarte receptivi faţă de noul concept de relaxare, wellness şi distracţie propus de Therme Bucureşti. Cu cea mai mare rată de revizitare dintre toate proiectele care fac parte din Grupul Wund, Therme Bucureşti este astăzi locaţia de referinţă pentru Europa şi punctul de plecare către o viitoare expansiune regională. În aceste 10 luni de la deschidere, am căutat să răspundem cât mai bine aşteptărilor vizitatorilor noştri, iar extinderea pe care o lansăm astăzi vine ca urmare a nevoilor părinţilor de a se relaxa, în timp ce copiii lor se distrează", a declarat Stelian Iacob, General Manager Therme Bucureşti.

Conform sursei citate, punctul principal de atracţie este o construcţie din sare de Himalaya cu cromoterapie şi terapie salt&light, cu două zone - o zonă dedicată jocurilor pentru toate vârstele şi o zonă dedicată lecturii. Zona dedicată jocurilor este dotată cu 14 console Playstation, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate, unde părinţii se pot relaxa în timp ce copiii se distrează şi un ecran de poiecţie 5X3,5 metri. Zona dedicată lecturii va dispune de circa 150 de cărţi, precum şi ebook-uri.

Vizitatorii se pot relaxa şi în cele trei saune umede cu tematică şi terapii diferite (Tropical Rain, Oriental Garden, Herbal Essences), facilitate inclusă în tariful de acces.

De asemenea, noul spaţiu conex corpului Galaxy are un acoperiş complet retractabil, în ambele direcţii, cu o suprafaţă retractabilă de 800 de metri pătraţi şi cu o greutate de circa 100 tone.

De la lansare până în prezent, centrul Therme Bucureşti a beneficiat de o serie de alte extinderi, în toate cele trei corpuri. În vara acestui an, The Palm a fost extins cu o terasă cu o capacitate de 400 de locuri, o plajă exterioară cu o suprafaţă de peste 24.000 de metri pătraţi şi piscina "Crazy River". Şi în zona Galaxy a fost deschisă o piscină exterioară - cu un luciu de apa de 500 mp, în care se pot relaxa simultan 190 de persoane, oferind toate facilităţile, de la pool bar, la şezlonguri. Tot în zona destinată familiei, a fost amenajată şi o plajă exterioară cu o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi, plus un restaurant, conceput astfel încât 400 de persoane să poata lua masa în acelaşi timp. Zona exclusivistă Elysium a fost extinsă, de asemenea, cu o terasă tip deck, cu palmieri, şezlonguri şi hamace.

Therme Bucureşti este construit pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb