Tomas Spurny rămâne sau nu preşedintele BCR?

ELENA VOINEA
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 12 septembrie 2012

Tomas Spurny a preluat, în aprilie, mandatul de preşedinte executiv al BCR.

Tomas Spurny a preluat, în aprilie, mandatul de preşedinte executiv al BCR.

Tomas Spurny îşi continuă mandatul de preşedinte al Băncii Comerciale Române (BCR), deşi au apărut zvonuri în mass-media potrivit cărora domnia sa s-ar putea alătura, din luna octombrie, echipei Intesa Sanpaolo Italia, ne-au declarat oficialii Erste Group şi BCR.

Grupul bancar italian a publicat, pe şase septembrie, pe site-ul propriu, un comunicat de presă prin care a anunţat că trei noi profesionişti "cu experienţă internaţională semnificativă", printre care şi Tomas Spurny, actualul şef al BCR, urmează să se alăture echipei lui Enrico Cucchiani, directorul general al Intesa Sanpolo Italia.

Conform comunicatului, domnul Spurny ar fi urmat să lucreze alături de Enrico Cucchiani, începând din luna octombrie, ceea ce lasă loc speculaţiilor că domnia sa s-ar afla încă în negocieri cu grupul italian.

La baza zvonurilor apărute în mass-media stă şi faptul că preşedintele BCR nu a ieşit, de la preluarea funcţiei şi până în prezent, cu declaraţii în presă.

Surse de la Viena ne-au precizat că Tomas Spurny îşi menţine funcţia de preşedinte al BCR, informaţie care ne-a fost confirmată şi de către reprezentanţii Erste Group şi BCR.

În plus, oficialii BCR au subliniat că orice informaţie, pe acest subiect, apărută în piaţă este o speculaţie.

Până la ora difuzării ştirii, reprezentanţii Intesa Sanpaolo Italia nu au răspuns solicitării noastre, să precizeze adevărul despre informaţiile apărute pe site-ul instituţiei de credit.

Consiliul de Supraveghere al BCR a anunţat, la începutul acestui an, că Tomas Spurny va prelua, de la 1 aprilie, funcţia de preşedinte executiv al băncii, înlocuindu-l pe Dominic Bruynseels, al cărui mandat a expirat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ''Sa nu uiti Darie''...a trebui sa fie mottoul, sub care isi desfasoara activitatea BCR(ERSTE). ERSTE a fost si va fi o mica baca provinciala din Austria, care cu ajutorul vladestilor si pogonarilor, autohtoni, au cumparat un mamut la care nici acum nu stiu unde este capul si unde ii sunt picioarele. Ca sa nu mai vorbim de trompa. O bancutza cu 300 de operatiuni internationale/zi a cumparat o banca cu 3000 de operaiuni/zi. Intelegetzi ce va spun.Nici acum nu pot gestiona asta. De ce? Pai putem vobi de incompetentza? Doamne fereste! E vorba de un volum de munca imens. E vorba despre o banca din parc, care a cumparat o primarie a unei metropole.Pe banca din parc stateau, oameni ai strazii, pensionari, indragostiti si alte categorii defavorizate. Acum banca din parc 'gestioneaza'' prima casa, a doua casa si alta banca...din parc.Si are indigestie financiara.E ca in povestea in care o rafinarie de cartier, a cumparat, cel mai mare producator de titei din EUROPA. Adica...O BLASFEMIE!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb