Top 10 joburi cele mai căutate pe Hipo.ro în 2023

S.B.
Comunicate de presă / 4 mai 2023

Top 10 joburi cele mai căutate pe Hipo.ro în 2023

Naţional, 4 aprilie 2023. Hipo.ro, portalul de joburi adresat exclusiv persoanelor cu studii superioare, revine cu o analiză asupra celor mai căutate joburi, în perioada ianuarie-aprilie 2023. Se remarcă un interes crescut în piaţă pentru programele de internship şi joburi entry-level în digital marketing, software engineering, PR, HR şi audit. Domeniile acestea sunt foarte bine reprezentate şi la National Intern Day - proiect realizat de Hipo.ro care le oferă şansa tinerilor să voteze şi să aplice la programele de internship preferate.

De 17 ani, candidaţii cu studii superioare au acces pe Hipo.ro la mii de oportunităţi din partea celor mai renumite companii. Angajatorii le oferă şansa studenţilor şi proaspăt absolvenţilor să acumuleze experienţă profesională printr-o gamă variată de programe specializate începutului de carieră, precum: internshipuri, joburi entry-level, stagii de practică şi programe trainee, alături de joburile pentru profesionişti.

"Privind atent spre analiza celor mai căutate joburi în 2023 pe Hipo.ro, pe primele 4 locuri se află poziţiile din industria IT, ceea ce nu ne suprinde. La momentul actual există o ofertă generoasă de joburi în aria tehnologiei, fără a fi acoperite suficient de forţa de muncă. Observăm un dezechilibru între cerere şi ofertă. La întrebarea "Oare este acesta domeniul în care mă regăsesc?" îşi pot răspunde doar testând terenul. De-aceea, îi încurajăm pe toţi tinerii la început de drum să aplice la programe de internship, trainee, stagii de practică sau joburi entry-level pentru a-şi descoperi adevăratul potenţial." - Dragoş Gheban, Managing Partner @Hipo.ro.

Pe portalul de carieră Hipo.ro, cele mai multe aplicări din partea candidaţilor, în perioada ianuarie-aprilie 2023, s-au înregistrat la joburile:

- Digital Marketing Internship

- Software Engineer - Starter program

- Web Developer - entry level

- Software Developer - Internship

- PR/Marketing Assistant

- Junior Java Developer

- Junior QA Engineer

-Junior Marketing Specialist

- Junior HR Assistant

- Internship Audit

Referitor la criteriile pe baza cărora angajatorii recrutează în 2023, aproape jumătate dintre ei (46,7%) susţin că implicarea tinerilor în programe de internship este un adevărat avantaj la angajare. În aceeaşi măsură, sunt apreciate şi experienţele anterioare ale tinerilor prin joburile entry-level. Totuşi, beneficiul programelor de internship este flexibilitatea care îi ajută pe studenţi să-şi continue facultatea. - Potrivit studiului Piaţa Forţei de Muncă Hipo.ro în 2023.

În această perioadă, pe Hipo.ro, se desfăşoară proiectul National Intern Day. 60 de angajatori şi-au nominalizat programele de internship spre votare. Tinerii studenţi şi proaspăt absolvenţii care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională au şansa să le voteze pe cele mai bune şi să aplice la ele. Pe 23 mai, de National Intern Day by Hipo.ro, va fi anunţat topul Best Internship Programs in 2023, ales de tineri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb