TPARK: Plata parcării cu telefonul a luat amploare

G.B
Miscellanea / 13 decembrie 2021

Plata parcării cu telefonul a luat amploare

Potrivit datelor TPARK, în ţara noastră au fost efectuate anul acesta aproximativ 10.5 milioane de plăţi pentru parcarea a peste 1,4 milioane de maşini înscrise în aplicaţie. Totodată, aplicaţia TPARK este folosită lunar de peste 400.000 de utilizatori şi descărcată de cel puţin 800.000 de utilizatori (Android + iOS), conform unui comunicat remis redacţiei.

"Nevoia de evoluţie şi adaptare este tot mai vizibilă la nivelul tuturor industriilor, iar cea a parcărilor auto nu face excepţie. Astfel, aplicaţiile de parcare de top, cum este şi TPARK, sunt concepute special pentru a oferi cel mai înalt grad de servicii pentru clienţi, îmbunătăţind şi simplificând experienţa de parcare, facilitând viaţa de zi cu zi a utilizatorului, chiar şi în cazul unei amenzi pentru parcare, ce poate fi efectuată rapid şi simplu, ca o plată uzuală. Şi pe plan local, tot mai mulţi români sunt convinşi de beneficiile obţinute, drept dovadă şi cifrele înregistrate de TPARK anul acesta", a declarat Claudiu Suma, CEO TPARK.

Potrivit sursei citate, aplicaţia de smartphone TPARK, dezvoltată de specialişti români, permite plata parcării publice în peste 50 de oraşe din ţară, la care se adaugă constant noi localităţi. Prin intermediul aplicaţiei TPARK, utilizatorii pot efectua plata parcării, a vignetelor pentru România, Ungaria şi, în curând, Bulgaria, şi, de asemenea, pot achita amenzile de parcare şi taxa de pod de la Feteşti.

Conform reprezentanţilor, prin intermediul aplicaţiei au fost achitate anul acesta peste 31.000 de amenzi pentru parcare, cu o valoare totală de peste 1.28 miliarde lei, care au fost atribuite către 23.000 de maşini. Pe de altă parte, s-au înregistrat 537 poliţe RCA, care au însumat aprox. 229.000 de lei. De asemenea, au fost vândute peste 46.000 de vignete pentru Ungaria, cu o valoare de peste 3.8 miliarde lei, achiziţionate pentru 30.000 de maşini.

Aplicaţia poate fi fi descărcată gratuit din Google Play, App Store, cât şi Huawei App Gallery. De altfel, în cadrul Google Play, aplicaţia se regăseşte în topul recomandărilor din categoria "Automobile şi Vehicule" pe ţară, ocupând frecvent primul loc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb