Traian Berbeceanu a fost angajat ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL

A.P.
Politică / 20 octombrie 2020

Traian Berbeceanu a fost angajat ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marţi ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL, au declarat surse politice. Premierul Ludovic Orban ia în calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei, numire care poate fi făcută prin hotărâre de Guvern, scrie G4media.

Traian Berbeceanu fiind funcţionar public la grupul PNL al Camerei Deputaţilor rezolvă problema faptului că acesta nu făcea parte din corpul funcţionarilor publici, lucru care era necesar pentru a putea fi numit în poziţia de prefect al Capitalei.

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, luni pentru News.ro, că la nivelul MAI a dispus "o evaluare a activităţii Instituţiei Prefectului Bucureşti de către Directia Generală pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului".

O şedinţă a Executivului ar putea avea loc joi, potrivit unor surse guvernamentale, detaliază g4media.

Premierul a declarat, luni, că activitatea prefectului va fi analizată, având în vedere că în cursul zilei de duminică a declarat că nu cunoaşte numărul de îmbolnăviri din Bucureşti şi faptul că municipiul a trecut de rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Luni, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti s-a reunit pentru a adopta măsuri, având în vedere că incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este 3.19 cazuri la mia de locuitori.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că atitudinea prefectului Capitalei şi modul în care a reacţionat în contextul creşterii numărului de cazuri la mia de locuitori în Bucureşti sunt inacceptabile şi nu trebuie să rămână fără urmări.

Citeşte şi: SURSE Traian Berbeceanu este în cărţi pentru funcţia de

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. sa faca cineva ordine si in capitala!!

    Inca un penal angajat in functii publice. iohaniSS dosar penal, orban dosar penal, catu interzis in mediul bancar. Tara penalilor in care securistii fura pe fata si nimeni nu spune nimic

    1. Penal esti tu. Berbeceanu este un politist un politist cu experienta ,corect ,integru care a reusit sa lupte si sa invinga conruptii . Bravo Orban ai luat o decizie foarte buna, Este nevoie de ordine si disciplina in Bucuresti.

      Berbeceanu ,nu poate fi numit functionar public de rang inalt,intrucat este INCULPAT. Sa isi dovedeascva nevinovatia in instanta(ramanere definitiva) si apoi sa fie numit prefect.Dar cum incalca IOHANNIS Constitutia si Legile tarii,nu m-ar mira ca cei din clanurile de interlopi ,sa fie facuti Consilieri la Cotroceni.!

      Penal esti tu la fel ca si berbeceanu. Nu este polititist ci militian, spagar iar orban este o nulitate. Nu sunt bani de pensii pentru ca smecherii astia va platesc pe voi, postacii

      Experienta la furat

    I-a gasit famiglia PNLepreleor un job caldut si bine remunerat, si acestui tigan cu dinti cariati, infractor dovedit, prieten al sticlelor de vodka si mare lingau al Cucuvelei! Doar trebuie sa manance si el o paine consistenta!

    Orban si a rasplatit toti rezistii care au sarit cu el in piata

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb