Transart anunţă rezultatele financiare pe anul 2007

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 25 ianuarie 2008

Transart încheie anul 2007 cu o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane euro, consemnând astfel o creştere a afacerilor de 54,75% faţă de anul anterior. În contextul în care analiştii estimează ca până în 2011, piaţa soluţiilor software pentru afaceri din România va creşte cu un ritm anual situat în jurul cifrei de 20%, creşterea înregistrată de Transart în acest an plasează compania pe un loc fruntaş în topul celor mai dinamice companii din 2007 care activează pe această piaţă (EAS).

Marius IURIAN, Managing Partner Transart, a declarat că 2007 a fost anul în care Transart şi-a dublat efectivul de consultanţi care constituie forţa de implementare, fiind totodată o perioadă în care compania şi-a diversificat oferta cu module şi componente noi care ne permit să oferim caracteristici unice companiilor cu activitate de comerţ, import şi distribuţie din România.

Principalele direcţii pe care Transart a evoluat în 2007 au continuat să fie centrate pe aplicaţiile din zona ERP şi respectiv SFA. Astfel, divizia ERP a înregistrat în 2007 peste 115 clienţi noi, companii care activează în zona de comerţ şi distribuţie (FMCG, materiale de construcţii, instalaţii, electrice, hardware) şi care au ales una dintre aplicaţiile B-ORG sau Neomanager 7 pentru a-şi gestiona afacerile. Divizia HERMES, axată pe dezvoltarea şi implementarea de soluţii software care folosesc dispozitive mobile (Palm/Pocket PC) pentru automatizarea forţei de vânzări şi merchandising (SFA), şi-a îmbunătăţit în 2007 portofoliul cu peste 40 clienţi noi care au optat pentru soluţia Hermes Sales, dar şi cu noi nume de referinţă pe partea de Hermes Merchandising & Marketing (Tymbark Maspex Romania, Arctic şi Zarea).

Dintre clientii noi câştigaţi în 2007, merită amintiţi cel puţin: Walmark, Germanos, Prodvinalco, Antrax Distribution Grup (BV), Intercompany (SM), Proger (AB), Miruna (CS), Leul (AR), Magdolna (HR), Amiral (HR), Maxoll (HR), Nexxon (CV) etc

Pe zona de tehnologie, în 2007 Transart a câştigat încă un partener de talie mondială - Motorola, care alături de Microsoft - partener tradiţional tot pe zona de ISV, confirmă capacitatea Transart de a integra tehnologii şi echipamente verificate în soluţiile pe care le propune clienţilor săi. Pe latura organizatorică şi administrativă, în 2007 am trecut cu succes peste auditul de recertificare anuală ISO 9001:2000 şi tot în semestrul 2 s-au demarat lucrările de construcţie la noul sediu Transart.

"În 2008, sperăm să păstrăm un ritm de creştere susţinut şi să ne consolidăm cota de piaţă, să ne diversificăm şi extindem oferta." a adăugat Dl. Marius IURIAN.

Îmbunătăţirea şi optimizarea proceselor de afaceri din cadrul companiilor cu activitate de comerţ, import şi distribuţie vor continua să rămână în prim-planul dezvoltărilor şi perfecţionării produselor noastre. Integrarea nativă a soluţiilor de tip ERP cu soluţiile de automatizare a forţei de vânzare (SFA), merchandising şi logistică (WMS), finalizarea primelor implementări ale modulelor de TeleSales şi Vânzare Asistată (pentru companiile care folosesc conceptul de Showroom) vor menţine Transart în topul furnizorilor de soluţii software pentru orice companie care derulează afaceri în zona de distribuţie. Fie că este vorba de distribuţie FMCG - băuturi, alimente, distribuţia de materiale de construcţii, materiale pentru instalaţii, electrice, hardware sau de domeniul farmaceutic, Transart are capacitatea să ofere soluţii software competitive, menite să sprijine dezvoltarea unei astfel de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb