"Transgaz" Mediaş caută constructori pentru extinderea reţelelor de gaze în Teleorman şi Călăraşi

RALUCA BÂRA
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 21 ianuarie 2005

Valoarea totală a celor două proiecte se ridică la 19,8 milioane de euro

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale "Transgaz" Mediaş organizează licitaţii publice deschise pentru atribuirea a două contracte de lucrări. Realizarea obiectivului de investiţii "Conducta de transport gaze naturale pentru alimentarea municipiului Olteniţa" are ca termen limită de depunere a ofertelor 7 martie 2005. Lungimea totală proiectată a conductei este de 70 km. Întreaga lucrare a fost estimată la 9,6 milioane de euro. Garanţia de participare la licitaţie este de 3 miliarde de lei. "Transgaz" impune drept condiţii de eligibilitate a agenţilor economici încheierea şi îndeplinirea, în ultimii cinci ani, a cel puţin trei contracte al căror obiect a fost execuţia unor lucrări similare în domeniul sistemului naţional de transport gaze naturale din ţara noastră. Lucrările trebuie să se fi derulat la acelaşi nivel de complexitate şi la aceiaşi parametri tehnici şi funcţionali ca şi lucrarea pentru care este organizată licitaţia. Valoarea lor însumată trebuie să fie egală sau mai mare decît 205 miliarde de lei. De asemenea, este cerută o valoare minimă impusă a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani de 15 milioane de euro. Sistemului de alimentare cu gaze a oraşului Olteniţa va fi finalizat în luna noiembrie 2005, în condiţiile în care, pentru anul trecut, a fost programată realizarea a 20 km de conductă.

"Transgaz" Mediaş are în derulare şi alimentarea cu gaze naturale a municipiilor Alexandria şi Zimnicea din judeţul Teleorman. Data limită pentru depunerea ofertelor de participare la licitaţie este 3 martie 2005. Proiectul a fost evaluat la 10,2 milioane de euro. Lungimea totală a reţelei de conducte este de 78 km. Garanţia de participare la licitaţie se cifrează la 1,2 miliarde de lei. Ofertanţii trebuie să fi încheiat, în ultimii cinci ani, cel puţin un contract de execuţie a unor lucrări similare a cărui valoare să fie de cel puţin 72 miliarde de lei. "Transgaz" impune, pentru lucrările din judeţul Teleorman, o cifră medie anuală de afaceri, pe ultimii trei ani, de minim 9 milioane de euro. Termenul de punere în funcţiune a reţelei a fost prevăzut pentru luna iulie 2005. Contractele vor fi atribuite pe criteriul ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere tehnico - economic.

Societatea a mai anunţat, în anul 2004, derularea lucrărilor de alimentare cu gaze în Drobeta Turnu Severin, Bârlad şi Galaţi. Proiectul pe direcţia de consum Ţânţăreni - Strehaia - Drobeta Turnu Severin, cu o lungime a reţelei de conducte de 71 km, are o valoare de 13 milioane de euro. Conducta de transport gaze naturale Munteni - Bârlad, în lungime de 49,4 km, presupune o investiţie de 5,2 mili-oane euro. De asemenea, societatea va realiza şi alimentarea cu gaze naturale a cartierului Siret din Municipiul Galaţi, care va costa 0,12 milioane euro. Finalizarea tuturor acestor lucrări este estimată pentru anul în curs.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb