Transgaz va aloca peste 23 mil. lei pentru reparaţia conductei de transport 32"" Sendreni Butimanu

N.I
Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 8 ianuarie 2010

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaş va organiza în 15 februarie 2010, ora. 10.00, o licitaţie deschisă pentru reparaţia conductei de transport gaze naturale 32"" Sendreni Butimanu, inclusiv protecţie catodică, contract estimat la 23,576,530 lei,fără TVA,din surse proprii.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Durata contractului sau termenul pentru finalizare este 8 luni, începând de la data atribuirii contractului. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 08 februarie 2010, ora 15:00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 februarie 2010, ora 09:00.

Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este de 90 de zile (de la termenul limită de primire a ofertelor)

Se solicită o garanţie de participare de 471.000 lei, precum şi o garanţie de bună execuţie de 5% din valoarea contractului. Se asemenea, se cere prezentarea unor contracte de execuţie lucrări similare cu obiectul achiziţiei, a căror valoare să fie de minim 23.000.0000 lei, încheiate şi executate în ultimii cinci ani.

Directorul general adjunct al companiei, Ioan Rusu, a declarat, la începutul acestui an, pentru Agenţia NewsIn, că transportatorul de gaze din România şi-a planificat pentru acest an investiţii de până la 400 milioane lei, atât în construcţia unor conducte noi de gaze naturale, cât şi în continuarea lucrărilor demarate în anii anteriori.

"Investiţiile planificate pentru 2010 vor fi un pic mai mari decât cele din 2009 şi vor fi de până la 400 milioane lei. Valoarea investiţilor realizate de Transgaz în 2009 sunt estimate la 325 milioane lei. Acestea vor fi susţinute atât din surse proprii, cât şi din fonduri structurale", a precizat directorul general adjunct al Transgaz, Ioan Rusu.

Astfel, în acest an, compania va demara lucrările de execuţie a noi conducte de transporte gaze naturale, dintre care cele mai reprezentative sunt cele de pe tronsoanele: Maşloc-Arad, Urziceni-Ploieşti, Plătăreşti-Bălăceanca, Idrifaia-Coroi, Hurezani-Podişor, Craiova-Segarcea-Băileşti-Calafat.

De asemenea, Transgaz va continua lucrările de execuţie demarate în anii anteriori, pentru tronsoanele Hârlău-Bucecea, Biharia-Aleşd, Jibou-Gilău, Gheorgheni-Topliţa, precum şi conducta de interconectare Arad-Szeged, spun reprezentanţii Transgaz.

Transportatorul naţional de gaze Transgaz este deţinut de statul român: Ministerul Economiei deţine 73,5% din capitalul social al Transgaz, Fondul Proprietatea aproximativ 15%, iar restul de 11,5% reprezintă acţiunile libere (free-float), care se tranzacţionează la BVB. Compania Transgaz este listată la categoria I a BVB, cu simbolul TGN.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb