Transilvania Broker lansează un instrument digital inovator pentru emiterea poliţelor

G.U.
Bănci-Asigurări / 28 mai 2021

Transilvania Broker lansează un instrument digital inovator pentru emiterea poliţelor

Transilvania Broker, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, lansează un instrument digital intuitiv şi modern de emitere a poliţelor de asigurări, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Platforma reprezintă o inovaţie în domeniu, clienţii având posibilitatea de a obţine o poliţă RCA în doar 1 minut.

Platforma dezvoltată de Transilvania Broker se diferenţiază de alte produse similare prin includerea unor funcţionalităţi în premieră pentru piaţa din România, precum:

1. Modulul OCR (optical character recognition), o funcţie de recunoaştere a textului bazată pe inteligenţă artificială, prin care utilizatorul va putea încărca buletinul şi talonul maşinii, iar platforma va citi automat datele din documente şi va autocompleta majoritatea câmpurilor;

2. QR code, ceea ce va permite accesarea link-ului inclusiv de pe un flyer primit, de pe un afiş din birou sau de pe orice alt material de promovare;

3. Asistenţă în timp real în ceea ce priveşte emiterea poliţei, printr-un serviciu de live chat;

4. Beneficii pentru reţeaua de asistenţi în brokeraj, prin emiterea unui link individual de referral şi a unui cod QR prin care poliţele emise online din platformă le sunt alocate acestora, cu tot cu comisioanele aferente.

Platforma a fost testată live joi, 27 mai, în cadrul unui eveniment interactiv online susţinut de reprezentanţii companiei Gabriel Login (Director General), Dan Niculae (Preşedintele Consiliului de Administraţie) şi Andrei Login (Director de Marketing). Invitat special a fost Lucian Sânmărtean, fost internaţional şi dublu campion al României la fotbal. Aceştia au oferit publicului o demonstraţie în timp real de emitere a unei poliţe RCA cu ajutorul platformei şi au subliniat avantajele folosii acestei soluţii unice pe piaţa asigurărilor:

1. Flexibilitate - clienţii vor putea încheia o poliţă de asigurare online, de oriunde, la orice oră;

2. Rapiditate - poliţa de asigurare va putea fi încheiată în doar 1 minut;

3. Transparenţă - clienţii vor vedea toate ofertele disponibile;

4. Control - utilizatorii vor putea vedea şi descărca toate poliţele încheiate online;

5. Consultanţă rapidă - platforma beneficiază de live chat.

Potrivit sursei citate, soluţia digitală dezvoltată de Transilvania Broker permite pentru moment emiterea online doar de poliţe de asigurare RCA, însă în viitorul apropiat vor fi disponibile atât asigurările de călătorii, cât şi TransAsist. Platforma va fi live şi disponibilă la www.transilvaniabroker.ro începând cu data de 1 iunie 2021.

Gabriel Login, directorul general Transilvania Broker, a declarat: "Este cea mai modernă, intuitivă şi avansată platformă online de emitere a poliţelor de pe piaţă. Considerăm că este un produs inovator, care va revoluţiona acest sector. Prin lansarea acestui instrument, ne-am propus să oferim clienţilor noştri o experienţă mai agreabilă şi mai eficientă faţă de oferta actuală a pieţei, iar în paralel lucrăm la noi produse, precum asigurările de călătorii şi TransAsist."

Noua platformă este un produs complex care îmbunătăţeşte atât experienţa consumatorului în raport cu achiziţia unei poliţe RCA, cât şi cea a partenerilor Transilvania Broker.

"Acest proiect face parte dintr-o strategie mai amplă a companiei menită să atragă clienţii printr-o serie de instrumente digitale dedicate asistenţilor noştri, care să le uşureze şi eficientizeze acestora activitatea. Printre acestea menţionez: acces la materiale şi instrumente de marketing în scopul de a facilita vizibilitatea, accesibilitatea si contactarea lor; o hartă digitală care permite adăugarea asistenţilor şi afişarea lor în funcţie de proximitate; crearea unei pagini de promovare a asistenţilor în mediul online, afişată în mod dinamic cu serviciile companiei şi datele de contact ale fiecărui asistent Transilvania Broker", a declarat Andrei Login, Director de Marketing în cadrul companiei.

Conform comunicatului, crearea acestei platforme rapide de emitere a poliţelor de asigurări a apărut ca urmare a nevoii de digitalizare şi inovaţie a acestui sector în contextul pandemiei, dar şi la cererea clienţilor care au nevoie de produse şi servicii livrate mai repede şi mai bine. O statistică UNSAR arată că piaţa de asigurări din România este a cincea ca mărime din Europa Centrală şi de Est (ECE), iar densitatea cheltuielilor cu asigurările este 109 euro pe cap de locuitor.

"În afară de scanarea automată a datelor şi rapiditatea sa, această platformă prezintă avantaje semnificative şi pentru colegii noştri, dându-le acestora posibilitatea sa aibă o comunicare mult mai facilă cu clienţii lor. În plus, aceştia vor putea beneficia de ceea ce noi numim comisionul digital, adică niciun colaborator nu va pierde absolut nimic la emiterea unei poliţe online prin această platformă, faţă de mediul offline. Practic, cine va lucra cu această platformă şi va genera un link unic şi un cod QR pentru client va beneficia fix de aceleaşi avantaje din punct de vedere al comisioanelor. Asta le va uşura munca şi lor, şi clienţilor, fără ca cineva să piardă ceva. Astfel, consider că vom avea o contribuţie importantă în creşterea asigurărilor online din România", a concluzionat Dan Niculae, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Transilvania Broker.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. La Q1 2021 Transilvania Broker a anuntat o crestere a cifrei de afaceri de 12,3 %.

    Aceasta crestere este respectabila, insa paleste in comparatie cu performanta liderului pietei (Safety Broker) care a anuntat + 20,6 % pentru aceeasi perioada. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb