Trecutul fondatorului Microsoft

G.B
Internaţional / 12 mai 2021

Trecutul fondatorului Microsoft

Înainte ca Bill Gates să fie cunoscut ca un tocilar elitist deghizat în cel mai mare expert în vaccinuri, cofondatorul Microsoft a fost un afemeiat care recruta stripperite alături de care participa la petreceri nud. Chiar şi după ce s-a căsătorit cu Melinda acesta a avut probleme majore cu infidelitatea, potrivit biografiei sale, realatează zerohedge.

Stilul de viaţă haotic al co-fondatorului Microsoft era bine cunoscut în cercul său, dar ziare precum New York Times au ascuns aspectele neplăcute din viaţa sa pentru a continua să primească "poveşti cu linguriţă", a scris James Wallace în biografia din 1997, "Overdrive: Bill Gates şi Cursa pentru Controlul Spaţiului Cibernetic."

Ziarele "nu au scris despre petrecerile nudiste ale burlacilor pe care preşedintele Microsoft le-ar fi organizat în casa lui din Seattle, la care participau diverse dansatoare angajate ale unui club de noapte din oraş pe care Gates îl fregventa", a scris Wallace.

Se pare că aceste evenimente sunt o continuare a timpului petrecut la Harvard, unde "i-a plăcut să frecventeze celebra Zonă de Luptă din Boston, cu spectacolele sale porno, reprezentaţii de stripptease şi prostituatele", a scris Wallace. -NY Post.

Mai mult, Bill a continuat să se comporte ca un burlac chiar şi după ce a început să se întâlnească cu viitoarea sa soţie, Melinda care a solicitat divorţul săptămâna trecută, după 27 de ani de căsătorie, perioadă în care a fost inclusă şi prietenia soţului ei cu pedofilul condamnat, Jeffrey Epstein.

"A fost conştientă de infidelitatea lui Gates, încă de la început cuplul a avut foarte multe suişuri şi coborâşuri" a scris biograful, adăugând că s-au "despărţit pentru aproape un an", deoarece Gates nu si-ar fi putut asuma angajamentul faţă de ea.

"Cu toate acestea, când s-au reunit în 1992, relaţia a devenit mai strânsă şi mai puternică", a scris el.

Una dintre fostele iubite ale lui Gates, Ann Winblad, cu care a continuat să aibă o relaţie chiar şi după ce s-a căsătorit în 1994, a declarat lui Wallace, că Bill i-ar fi cerut părerea despre Melinda înainte de a se căsători cu aceasta.

O altă fostă iubită Jill Bennett, cu care a avut prima relaţie serioasă a spus că s-au despărţit din cauza fixaţiei lui Gates pentru muncă.

Vern Raburn, vechiul prietenul al lui Gates şi fost director executiv Microsoft, declarat pentru Daily Mail că au existat "infidelităţi" încă de la începutul relaţiei lui Gates cu Melinda.

"A fi gol într-o piscină nu este mare lucru", a spus Raeburn, dar "există o diferenţă între a fi gol într-o piscină cu o grămadă de alţi oameni şi a fi gol în piscină sau într-un pat cu altcineva."

Potrivit lui Wallace, acum în vârstă de 74 de ani: "Mulţi dintre acei copii Microsoft de atunci, erau băieţi tineri care purtau tricouri pătate de pizza timp de două sau trei zile în timp ce lucrau la codul software după care organizau nişte petreceri sălbatice în casa lui Bill din Seattle."

Pe scurt când băiatul bogat Bill Gates, nu lucra până târziu în noapte îmbunătăţind software-ul "împrumutat" pentru DOS şi Windows, participa la petrecerile burlacilor la care a vrut cu greu să renunţe pentru Melinda.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Limba română a suferit rău în articolul ăsta. Citatele par traduse cu Google translate de cineva care nu știe nici română, nici engleză. De virgule nici nu mai zic.

    este pacat , ca asemenea oameni decid la nivel mondial , ba chiar catastrofal !

    1. credeai altfel?

      uita-te de lume de kkt este ca sa iti dai seama de natura oamenilor care o conduc!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb