Trump a pledat nevinovat la noile acuzaţii

T.B.
Internaţional / 5 august 2023

Trump a pledat nevinovat la noile acuzaţii

Fostul preşedinte american Donald Trump a pledat vineri nevinovat la noile acuzaţii aduse împotriva sa la sfârşitul lunii iulie privind gestionarea neglijentă a unor documente confidenţiale, relatează AFP, conform agerpes.ro.

El a pledat deja nevinovat la capetele de acuzare pentru care a fost deja inculpat în iunie în acest dosar federal, care va fi judecat în mai 2024, în Florida (sud-est).

Într-o sesizare scrisă adresată instanţei competente, Trump pledează nevinovat la aceste noi acuzaţii şi renunţă să asiste la prezentarea oficială a noilor acuzaţii împotriva sa programată pentru 10 august.

Într-un document al instanţei făcut public pe 27 iulie, procurorii federali îl acuză că a încercat să suprime imagini video de pe camerele de supraveghere care erau utile pentru anchetatori.

El a fost vizat anterior de 37 de capete de acuzare, între care "reţinere ilegală de informaţii privind securitatea naţională", "obstrucţionarea justiţiei" şi "mărturii false".

Doi dintre asistenţii săi, Walt Nauta şi Carlos de Oliveira, sunt de asemenea urmăriţi penal.

Fostul preşedinte este acuzat că a compromis securitatea Statelor Unite prin păstrarea unor documente confidenţiale după plecarea sa de la Casa Albă în ianuarie 2021. Aceste documente, între care planuri militare sau informaţii privind armele nucleare, au fost păstrate în reşedinţa sa din Florida, în loc să fie predate Arhivelor Naţionale conform prevederilor legale.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Trump are in total 78 de capete de acuzare in asa zisele "procese",

    justitia ca arma politica vad ca e la mare moda si in marele USA 

    1. Escrocu de Biden trebuie dat jos de popor

    Cui ii este frica de Victoria Wolf?

    1. virginia , sfertodoctule

    Se pare ca a scris saptamana trecuta pe reteaua lui de socializare "If you are coming after me, I'm coming after you", ceea ce s-ar putea interpreta ca o amenintare la adresa procurorilor si a juratilor. Noaptea mintii de la unul care se vrea presedinte.

    1. tata, noaptea mintii esti tu. dar altceva doare, ca sunt prea multi ca tine.

      Probabil în mintea ta luminoasă ar trebui să stea cuminte și să-și accepte soarta în această mascaradă de proces dat la comandă. Fraier a fost că n-a fost mai dur cu statul subteran american. Poate că n-a putut sau poate că l-au fraierit. Se potrivește perfect aici zicala: pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

      imi place sa vad ca te-ai luminat. exact asta era si ideea. ca nu ar trebui sa ii lase sa ii faca asta, sistemul asta de procurori la comanda politica trebuie scosi in fata lumii si eliminati din sistem. au ajuns cu mult prea departe. nici macar nu e vorba de Trump, e vorba ca distrug tot ceea ce spun ca vor sa apere ca principiu. si asta se intampla si mai aproape de noi de la o vreme, dosare fabricate, sentinte care distrug pentru a proteja interese, nu ca sa faca dreptate. un sistem defect care a ajuns sa faca rau oamenilor asa cum facea pe vremuri sistemul comunist pentru ca asta aduce puterea fara limite, fara control. povestea cu trump este o nebunie din categoria aia ca suntem singura specie de pe planeta, cica aia inteligenta, ca taiem copaci ca sa facem hartie pe care scriem aveti grija de copaci.

      Da, e la comanda politica dosarul a fost tinut in sertar pana acum si asta cred a eo mare greseala. Destui din cei ce au navalit atunci in Capitol au fost condamnati si-s la inchisoare. Dar Trump i-a chemat! Am urmarit f atent ce s-a intamplat pt ca mai tranzactionez futures la americani. Trump i-a chemat, el i-a instigat. Normal , ca n-au venit f multi deci clar aveai o optiune de a veni sau nu, de a te caca pe birouri sau nu si ce au mai facut, dar Trump i-a chemat. Si de ce doar restul au avutr procese imediat si trump doar acum>? comanda politica. asa cum si la noi din comanda politica a fost ingropat dosarul mineriada, cand ilescu i-a chemat pe mineri la Bucuresti.

      fiecare vede lucrurile in felul lui. dar sa zici ca trump a luat documente secrete de la casa alba dupa ani de zile si in acelasi timp ingropi cazul cu biden care ia documente secrete de la casa alba, asta e noua justitie pentru unii muma pentru altii ciuma. trump e oaia neagra a celor care nu il suporta, dar nu are pt ce sa dea socoteala. de fapt, manipularea media e la maximul istoric da tare in trump cu orice ca sa nu dea socoteala biden de documente carate de la casa alba, de afacerile dubioase ale familiei, de retragerea aia rusinoasa din afganistan care a lasat mii de morti in urma plus esecurile administratiei obama-biden, primitor de oscar pt pace cand rusia a luat crimeea, iar acum ia alte parti din ucraina. e prea groasa la biden, de aia dau mai tare in trump.

      Propaganda sovietică se amăgește că președintele SUA, oricare ar fi el, va mai da vreo șansă sovietului.

      Rusnacia nu mai are viitor. 

      Asa a spus și Napoleon și Hiler

      ia-ti mai nene medicamentele si nu mai citi lucruri pe care nu le poti intelege. te doare capul si scrijelesti pe aici prostii ca pe peretii pesterii unde stai. nu mai exista propaganda sovietica de peste 30 de ani. noapte buna

      nu de presedintele sua sa ne facem griji, ci de securistii deveniti mari capitalisti.

      Mai ,frate autostiutor,

      dar de propaganda occidentala de peste 80 de ani,

      NU AI AUZIT DE LOC ??!!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb